EjendomsWatch

Nye erhvervsmæglere indtager Nordsjælland

De to er nybagte partnere med kontor i Hillerød og har store planer inden for især boligejendomme.

Stephen Bertelsen (tv) og Jacob Lunding. | Foto: PR

Som nybagte partnere og dermed medejere af EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland med kontor på Sdr. Jernbanevej i Hillerød har Jacob Lunding og Stephen Berthelsen valgt Nordsjælland som det område, hvor de vil virke som erhvervsejendomsmæglere fremover. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Begge partnerne har begge taget den internationale MRICS-certificering, bor begge i Hillerød og tror på mulighederne i Nordsjælland for salg og udlejning af erhvervsejendomme.

"Boliginvesteringsejendomme er i høj kurs i Nordsjælland. Der er også mange udenlandske investorer, der interesserer sig for det marked. Her er det enorm styrke at kunne præsentere ejendomme vurderet i henhold til MRICS. Det borger for kvalitet på det internationale marked," siger de to til Frederiksborg Amts Avis.

På kontormarkedet mener de, at der er overkapacitet, og derfor bør en del af disse konverteres til boliger. Inden for industriejendomme ser de en positiv udvikling i området.

Erhvervsmægler knopskyder i det jyske

Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

EDC Erhverv indfører nyt digitalt værktøj

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier