EjendomsWatch

Stor ejendom i Holstebro får ny ejer

Bilforhandler rykker ind i større ejendom i Holstebro.

Foto: PR

Bilforhandleren Bojsen Biler overtager vvs-grossisten Saniståls tidligere ejendom i Holstebro, og det er Home Erhverv i Herning, der har stået for salget, fremgår det af en pressemeddelelse.

Overfor EjendomsWatch ønsker Ib Stampe, ejer af Home Erhvervscenter Midt- og Vestjylland, ikke at fortælle den eksakte pris for ejendommen, men nøjes med at sige, at den er udbudt til "noget, der ligner 18 mio. kr."

Der er tale om en ejendom på 9000 kvm, der ligger på en grund på 19.650 kvm i Holstebro lige ud til byens indre ringvej. Den offentlige vurdering fra 2015 lyder på 21,9 mio. kr.

Sanistål har gennem en periode ønsket at sælge ejendommen, som ifølge Ib Stampe ligger ideelt for en bilforhandler.

Og køberen, Bojsen Biler, har allerede planer om at nedrive en del af de nuværende bygninger og bygge nye salgs- og værkstedsfaciliteter, fremgår det af meddelelsen.

"Vi håber at få bygget cirka 2200 kvm nyt bilhus til salg og service samt indrettet en brugtvognsudstilling på ca. 1500 kvm i den gamle Sanistål-hal," siger Poul Bojsen, indehaver af bilhuset, i meddelelsen.

Sanistål har fortsat kontorer i bygningen, indtil Bojsen Biler rykker ind i ejendommen, der ligger på adressen Hjaltesvej 4.

William Demant hænger på Thisted-ejendom til 56 millioner

Aarhus-investorer sælger ud i Viborg

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier