EjendomsWatch

Arkitekter flytter domicil til Carlsberg Byen

Arkitema Architects flytter ind i tidligere maltsilo i Carlsberg Byen.

Dipylon Hus i Carlsberg Byen bliver fremover rammen om Arkitemas 150 medarbejdere i København. | Foto: PR

Arkitema Architects' 150 københavnske medarbejdere flytter ind i Carlsberg Byen i det kommende år. Arkitekternes nye kontorlokaler får til huse i en tidligere maltsilo fra 1939, som tegnestuen selv skal transformere om til en moderne kontorbygning, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Vi er meget tiltrukket af det nye, spændende bymiljø i Carlsberg Byen. Der er en god dynamik, som vi kan nyde godt af og bidrage til med vores 150 medarbejdere i København, samtidigt med at bykvarteret er fyldt med industri- og arkitekturhistorie. Vi er glade for at have fået mulighed for at skabe nyt liv i maltsiloen, som vi med det samme kunne se potentialet i," siger Dorthe Keis, partner i Arkitema, i meddelelsen.

Arkitema Architects kommende kontor ligger i den del af Carlsberg Byen, der har den største koncentration af historisk arkitektur, og planen er at bevare maltsiloens karakter og arkitektoniske udseende udadtil. Indenfor skal der være fire etager rundt om et åbent atrium, ligesom der også skal etableres en tagetage med kantine og tagterasse, fremgår det videre af meddelelsen.

Arkitema Architects forventer at flytte ind i december i år.

Tredje Danske Bank-domicil på tegnebrættet hos Arkitema 

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier