EjendomsWatch

Arkitekter flytter domicil til Carlsberg Byen

Arkitema Architects flytter ind i tidligere maltsilo i Carlsberg Byen.

Dipylon Hus i Carlsberg Byen bliver fremover rammen om Arkitemas 150 medarbejdere i København. | Foto: PR

Arkitema Architects' 150 københavnske medarbejdere flytter ind i Carlsberg Byen i det kommende år. Arkitekternes nye kontorlokaler får til huse i en tidligere maltsilo fra 1939, som tegnestuen selv skal transformere om til en moderne kontorbygning, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Vi er meget tiltrukket af det nye, spændende bymiljø i Carlsberg Byen. Der er en god dynamik, som vi kan nyde godt af og bidrage til med vores 150 medarbejdere i København, samtidigt med at bykvarteret er fyldt med industri- og arkitekturhistorie. Vi er glade for at have fået mulighed for at skabe nyt liv i maltsiloen, som vi med det samme kunne se potentialet i," siger Dorthe Keis, partner i Arkitema, i meddelelsen.

Arkitema Architects kommende kontor ligger i den del af Carlsberg Byen, der har den største koncentration af historisk arkitektur, og planen er at bevare maltsiloens karakter og arkitektoniske udseende udadtil. Indenfor skal der være fire etager rundt om et åbent atrium, ligesom der også skal etableres en tagetage med kantine og tagterasse, fremgår det videre af meddelelsen.

Arkitema Architects forventer at flytte ind i december i år.

Tredje Danske Bank-domicil på tegnebrættet hos Arkitema 

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier