EjendomsWatch

Stort arkitektfirma udvider sin partnerkreds

Arkitema Architects har fået to nye partnere og fem nye associerede partnere.

Gruppen af nye partnere og associerede partnere. Fra venstre: Thomas Birkkjær, Anders Halgren, Birgitte Gade Ernst, Carsten Jensen, Heidi Hjort Thuesen, Søren Haugsted og Emil Carstens. | Foto: PR

Arkitektfirmaet Arkitema Architects, der både har kontor i Aarhus og København, ansætter nye partnere og associerede partnere, meddeler firmaet.

Det er arkitekterne Thomas Birkkjær og Anders Halgren, der nu er partnere i virksomheden. Begge har de seneste år været associerede partnere og sidder i ledende stillinger i arkitektvirksomheden. Thomas Birkkjær er leder af konkurrence- og udviklingsafdelingen, mens Anders Halgren er forretningsområdechef i Arkitemas boligsegment, fremgår det.

Herudover er der også fem nye associerede partnere i virksomheden, nemlig Emil Carstens, Birgitte Gade Ernst, Søren Haugsted, Heidi Hjort Thuesen og Carsten Jensen.

Carsten Jensen og Søren Haugsted er til forskel fra resten af de associerede partnere ikke arkitekter, men bygningskonstruktører. Carsten Jensen sidder i spidsen for Arkitemas nye forretningsområde, der fokuserer på konsulentydelser indenfor blandt andet bæredygtighed og bygherrerådgivning, mens Søren Haugsted er forretningsområdechef inden for almene boliger i København.

Partnerkredsen i virksomheden tæller nu Jørgen Bach, Peter Hartmann Berg, Wilhelm Berner-Nielsen, Thomas Birkkjær, Aasmund Bjørnstad, Thomas Carstens, Glenn Elmbæk, Per Fischer, Ola Göransson, Anne Guri Grimsby, Anders Halgren, Dorthe Keis, Kim Risager og Poul Schülein.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og har næsten 500 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmö.

Helsingør-arkitekter optager to nye partnere

Ex-radiovært skal lære 90 arkitekter og ingeniører at kommunikere

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier