EjendomsWatch

Tredje Danske Bank-domicil på tegnebrættet hos Arkitema

Arkitema Architects skal tegne ombygningen af Danske Banks nye bankhus i Odense og har sammen med udvikler gang i to jyske projekter for bankkoncernen.

Sådan er planen, at Danske Banks nye ejendom på Albani Torv i Odense skal tage sig ud. | Foto: Arkitema Architects

I samarbejde med udvikleren KPC skal Arkitema Architects opføre tre kontorbygninger for Danske Bank i Aarhus, Odense og Kolding. I Aarhus og Kolding er der tale om nybyggeri, mens der i Odense vil være tale om en gennemgribende renovering af den eksisterende bygning ved Albani Torv, skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed realiseres den opgave, som KPC over for EjendomsWatch udtrykte forventning om tilbage i august.

"Det er spændende at være med til at samarbejde med Danske Bank om deres fremtidige bygninger. Vi skal vise, at de nye bankmiljøer er levende steder, og binde dem sammen med de omkringlæggende omgivelser i meget højere grad end banker tidligere har gjort. Vores mål er at lave arkitektoniske løsninger, der kommer til at gøre en forskel for både potentielle og eksisterende kunder, medarbejderne i bygningen og for byens borgere, der kommer til at bruge både banken og området lige omkring," siger Kim Risager, senior partner i Arkitema Architetcs, i meddelelsen.

Arkitema og KPC blev først valgt til at udføre et nyt markant finanscenter i Aarhus med central beliggenhed i det kommende Sydhavnsområde. Det er ideerne fra dette oplæg, der nu også bliver overført til opgaverne i Odense og Kolding.

Arkitema Architects tegner også de kommende naboer til Danske Bank i Odense; de sydlige karréer på Thomas B. Thriges Gade.

EjendomsWatch har tidligere set nærmere på Danske Banks nye domicil i Aarhus.

Nyt Danske Bank-domicil i broget kvarter

Danica-direktør kryptisk omkring nyt domicil til Danske Bank

Wihlborgs-topchef: Dansk opkøb er vores største i år

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier