EjendomsWatch

Erhvervsmægler slår dørene op i Hamlets hjemby

Udviklingen i Helsingør og omegn fører nu til, at Nordicals slår sig permanent ned i den nordsjællandske havneby. ”Lokal forankring” er nøgleordet for erhvervsmægleren.

Christian Jessen, indehaver og erhvervsmægler i Nordicals’ nordsjællandske forretning (th.), og en af de lokale erhvervsmæglere i form af Christoffer Hendrich. | Foto: PR / Nordicals

Nordicals øger sin tilstedeværelse i Nordsjælland med åbningen af en ny forretning i Helsingør. Det bliver erhvervsmæglerens 24. butik på tværs af landet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Udvidelsen i byen ved Øresund med Kronborg som sit vartegn kommer i kølvandet på det, Nordicals selv beskriver som den ”markante udvikling de seneste år inden for bolig, erhverv og kultur.”

Christian Jessen, indehaver og erhvervsmægler i Nordicals’ nordsjællandske forretning, understreger vigtigheden af ”at have fingeren på pulsen i det nærområde, hvor vores kunder investerer og har deres forretning.”

”Helsingør er på alle måder et interessant marked. Så jeg har store forventninger til vores nye forretning og glæder mig til at møde vores kunder med en endnu stærkere, lokal forankring,” siger Christian Jessen i meddelelsen.

Nordicals betegner sig selv som ”den største, partnerdrevne erhvervsmæglerkæde i Danmark,” men spørger man topchef Erik Andresen, er det at være størst ikke noget, der optager ham. For ham handler det om lokal tilstedeværelse på tværs af landet.

”Hos Nordicals har vi tradition for at stå endnu stærkere, når nye vinde blæser ind over markedet. Det skyldes i høj grad vores lokale forankring med partnerdrevne forretninger over hele landet,” lyder det fra Erik Andresen.

”I dagens marked, hvor morgendagen for mange føles mere usikker, er netop denne kobling mellem det lokale og globale mere relevant end nogensinde. Det er også i det lys, man skal se vores styrkede fodfæste i Nordsjælland.”

Nordicals spår at opbremsning i markedet bliver kortvarig

Erhvervsmæglere: Høj beskæftigelse driver fortsat kontormarked frem trods rentehop

Nordicals løfter omsætningen 30 procent

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier