EjendomsWatch

Nordicals spår at opbremsning i markedet bliver kortvarig

Investorerne er blevet mere forsigtige, men efter en opbremsning vil investeringsaktiviteten stige igen mod slutningen af året, lyder det i ny rapport fra Nordicals og erhvervsmæglerens internationale samarbejdspartner Savills.

"Samlet set vil de stærke fundamentale faktorer i boligsektoren samt den store vægt af kapital, der er allokeret til boliginvesteringer understøtte den fortsatte aktivitet på trods af den nuværende modvind," lyder det i ny rapport fra Nordicals København, hvor Jacob Lund er adm. direktør. | Foto: PR / Nordicals

Efter en rekordhøj investeringsaktivitet i første halvår på det europæiske ejendomsmarked er en opbremsning i gang. Men sidst på året vil aktiviteten vende tilbage. Sådan lyder prognosen i en ny analyse fra erhvervsmægleren Nordicals København og samarbejdspartneren Savills.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier