EjendomsWatch

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Sine Juul Praastrup er ikke længere adm. direktør i Erik Arkitekter. Hendes opgaver fordeles på to direktører. | Foto: PR / Erik Arkitekter

Arkitektfirmaet Erik, der har kontorer i bl.a. Viborg og København, har "efter gensidig aftale" sagt farvel til adm. direktør Sine Juul Praastrup ved nytår, meddeler virksomheden fredag på Linkedin.

"Ligeledes udtrådte Sine Juul Praastrup samme dato af partnerkredsen, som nu består af de otte tilbageværende partnere," skriver firmaet.

Ansvarsområderne vil fremover blive delt mellem Jesper Laursen, der trådte ind i direktionen i oktober og som får særligt fokus på det vestlige Danmark, og Bitten Munk Warmdahl som bliver ansvarlig for det østlige Danmark.

"Dermed forstærkes beslutningskompetencerne i hele landet, og der bliver kortere vej mellem projekt, medarbejdere og den daglige ledelse," lyder det.

Sine Juul Praastrup har været direktør siden 2016.

Den nye organisatoriske ændring kommer "i forlængelse af Eriks gode erfaring med, at forretningsudvikling og markedstilgang kræver et blik for nuancerne hos de enkelte kunder," skriver virksomheden.

I 2020 supplerede Erik sine kontorer i Viborg, Aarhus, Aalborg og København med et nyt i Odense, og for et år siden blev et 2021-resultat i stil med rekordåret 2020 stillet i udsigt.

Om økonomien i 2021 er årsag til den pludselige direktørafgang, fremgår ikke.

Rekordår for Viborg-arkitekter

Arkitektfirma åbner Odense-afdeling

Broget finansielt billede præger danske arkitektfirmaer

Erik Arkitekter udnævner chef for sundhedsbyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier