EjendomsWatch

Erik Arkitekter udnævner chef for sundhedsbyggeri

"Med en baggrund som både sygeplejerske og arkitekt har hun en unik sundhedsfaglig indsigt," lyder det om firmaets nye sundhedschef Camilla Heering.

Camilla Heering, sundhedschef i Erik Arkitekter. | Foto: PR / Erik Arkitekter

Det viborgensiske arkitektfirma Erik Arkitekter har gjort Camilla Heering, der har erfaring som både sygeplejerske og arkitekt, til ny sundhedschef.

Det oplyser Erik Arkitekter, der også har kontorer i København, Aarhus og Aalborg, i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen af Camilla Heering skal medvirke til at styrke indsatsen inden for kerneområdet sundhedsbyggeri. Hun har allerede overtaget ansvaret for udvidelsen af Malmö Sygehus, som med sine 120.000 kvm er Erik Arkitekters største projekt, og hun har bidraget til plejeboligprojektet Betty III med 125 boliger samt det kommende Helsingør Sundhedshus, fremgår det.

"Med en baggrund som både sygeplejerske og arkitekt har hun en unik sundhedsfaglig indsigt. Evnen til kritisk refleksion og at tænke og agere innovativt på tværs af sundhedssektoren knyttes sammen med smuk, funktionel og helende arkitektur," skriver Erik Arkitekter i meddelelsen.

Camilla Heering har været i firmaet siden 2016.

Solidt årsregnskab skal polstre Erik Arkitekter midt i coronakrisen

Tre hold rådgivere skal kæmpe om boligprojekt ved journalist-bunker

Tilfreds direktør: Erik er på rette vej

Erik Arkitekter udvider partnerkredsen for at sikre fremtiden 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier