EjendomsWatch

Arkitektfirma åbner Odense-afdeling

Firmaet har allerede afdelinger i Viborg, Aarhus, Aalborg og København. Nu kommer Odense med i ligningen, og antallet af medarbejdere skal øges, lyder det.

Bygherrerne kender os, så nu kan vi tilbyde den rette kombination af kompetencer tilpasset Odenses kvaliteter," siger Sine Juul Praastrup, adm. direktør i Erik Arkitekter. | Foto: PR / Erik Arkitekter

Tegnestuen Erik Arkitekter åbner en ny afdeling i Odense og opruster samtidig på antallet af medarbejdere.

"Vi forventer over det næste halve år at ansætte ca. 10 i Odense – som det ser ud nu, kan det hurtigt blive til flere," siger Anne Nørgaard, udviklingschef i Erik Arkitekter, i et mailsvar til EjendomsWatch, hvor hun fortæller, at der bl.a. skal ansættes en markeds- og projektchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier