EjendomsWatch

Arkitema bliver rådgiver for staten i to år mere

I konkurrence med to andre rådgiverteams har arkitektfirmaet vundet Bygningsstyrelsens udbud i Vestdanmark.

Arkitema nye partnere og associerede partnere, der blev udnævnt tidligere i år: Fra venstre: Thomas Birkkjær, Anders Halgren, Birgitte Gade Ernst, Carsten Jensen, Heidi Hjort Thuesen, Søren Haugsted og Emil Carstens. | Foto: PR

Efter fire år som rådgiver på statens byggeprojekter i Jylland fortsætter Arkitema Architects to år mere.

Det står klart, efter at virksomheden har vundet Bygningsstyrelsens udbud, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Nu glæder vi os til fortsat at kunne bidrage til, at den danske stat har gode og sunde bygninger, der er skræddersyet til mange forskellige funktioner," siger Lene Neerup Melchiorsen, forretningsområdechef for Arkitemas bygherrerådgivning, i meddelelsen.

Arkitema skal blandt andet i bistå bygherren med behovsafklaring, ideoplæg samt udbudsstrategier og beslutningsgrundlag for enten rådgiver- eller entrepriseudbud. Omfanget er alle typer af universitetsbyggerier — nye som eksisterende, der skal ombygges — samt bygherrerådgivning på styrelsens bygningssegment, eksempelvis politistationer, domhuse, styrelseskontorer, direktorater, ministerier, skriver Arkitema.

Bygningsstyrelsen forventer, at byggesagerne spænder bredt indenfor bl.a. ny- og tilbygning, modernisering, renovering og vedligehold, fremgår det. 

Arkitema har vundet rammeaftalen med Sloth Møller som underrådgiver.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens femtestørste og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 500 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø, fremgår det.

Dades køber erhvervsejendom i Carlsberg Byen

Tegnestuer fra Aarhus rykker i udlandet

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

Pensiondanmark opfører nyt bankhovedsæde i Odense 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier