Pensiondanmark opfører nyt bankhovedsæde i Odense

Pensionskassen bygger 3000 kvm centralt beliggende ejendom i Odense til Nordfyns Bank.
Foto: PR-visualisering: Arkitema
Foto: PR-visualisering: Arkitema

Pensionsdanmark styrker sin ejendomsportefølje i Odense ved at opføre et nyt hovedsæde til Nordfyns Bank på adressen Dannebrogsgade 1.

Beliggenheden med høj synlighed er tæt på banegården, den kommende letbane og det nye byområde på den lukkede Thomas B. Thriges Gade, fremgår det af en pressemeddelelse fra Pensiondanmark.

Fynsk lokalbank jagter nyt domicil i Odense 

Bygningen på 3015 kvm inklusive 832 kvm kælder bliver på tre etager, der ventes at stå klar til indflytning medio 2019.

"Der er tale om en attraktiv ejendom i høj kvalitet med en god beliggenhed og med en solid lejer i Nordfyns Bank. Derfor kan medlemmerne se frem til gode afkast i en længere årrække," lyder det fra Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark, i meddelelsen, hvori han også påpeger, at Pensiondanmark viser sig som en aktiv ejendomsinvestor i hele Danmark.

Pensiondanmark er i forvejen medejer af en ejendom i Odense, der er udlejet til Magasin, man ejer ligeledes en ejendom udlejet til KMD, og overtager i foråret 2018 en ejendom udlejet til Danske Bank.

"Vi glæder os til samarbejdet med Pensiondanmark. Der er tale om en moderne, fleksibel og bæredygtig ejendom med den bedst tænkelige og mest funktionelle beliggenhed, som i fremtiden skal være base for bankens administration og bankens datterselskab, Nordfyns Finans," siger Holger Bruun, adm. direktør i Nordfyns Bank, i meddelelsen.

Det er Arkitema Architechts, der har tegnet bygningen, der bliver bæredygtighedscertificeret i kategorien DGNB Guld, fremgår det.

Pensiondanmark skærper boligkampen om de studerende

Pensiondanmark køber ufærdige bankdomiciler for 200 mio. kr.

Pensiondanmark investerer i ingeniørfirmas domicil 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også