EjendomsWatch

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

Som led i en oprustning inden for bæredygtighed har arkitektfirmaet hentet specialist udefra.

Foto: PR

Arkitektfirmaet C.F. Møller opruster inden for bæredygtighed og ansætter Rob March i en nyoprettet lederstilling, meddeler virksomheden.

"Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis, siger Klaus Thoustrup, adm. direktør og arkitekt hos C.F. Møller Architects i meddelelsen.

Rob Marsh har de seneste otte måneder haft titel af kompetencechef inden for bæredygtighed hos Arkitema. Forud for dette var han gennem 16 år hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men skal også dække firmaets kontorer i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London, fremgår det.

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

Dansk arkitektfirma høster international hæder og priser

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier