EjendomsWatch

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

Som led i en oprustning inden for bæredygtighed har arkitektfirmaet hentet specialist udefra.

Foto: PR

Arkitektfirmaet C.F. Møller opruster inden for bæredygtighed og ansætter Rob March i en nyoprettet lederstilling, meddeler virksomheden.

"Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis, siger Klaus Thoustrup, adm. direktør og arkitekt hos C.F. Møller Architects i meddelelsen.

Rob Marsh har de seneste otte måneder haft titel af kompetencechef inden for bæredygtighed hos Arkitema. Forud for dette var han gennem 16 år hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men skal også dække firmaets kontorer i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London, fremgår det.

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

Dansk arkitektfirma høster international hæder og priser

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier