EjendomsWatch

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

Som led i en oprustning inden for bæredygtighed har arkitektfirmaet hentet specialist udefra.

Foto: PR

Arkitektfirmaet C.F. Møller opruster inden for bæredygtighed og ansætter Rob March i en nyoprettet lederstilling, meddeler virksomheden.

"Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis, siger Klaus Thoustrup, adm. direktør og arkitekt hos C.F. Møller Architects i meddelelsen.

Rob Marsh har de seneste otte måneder haft titel af kompetencechef inden for bæredygtighed hos Arkitema. Forud for dette var han gennem 16 år hos Statens Byggeforskningsinstitut.

Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men skal også dække firmaets kontorer i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London, fremgår det.

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

Dansk arkitektfirma høster international hæder og priser

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier