EjendomsWatch

Mæglere melder om efterspørgsel på sydfynske ejendomme

Investorer retter i stadigt højere grad blikket mod Svendborg i stedet for de store byer, når der skal købes investeringsejendomme. Det fortæller to af Sydfyns erhvervsejendomsmæglere til Fyens Stiftstidende.

Foto: Google

Der er i dén grad gået hul på bylden, når det handler om at sælge investeringsejendomme i Svendborg Kommune, skriver Fyens Stiftstidende. Det er i høj grad investorer udefra, der køber mursten i det sydfynske, lyder det fra Martin Pedersen, mægler og partner hos Colliers.

"Svendborg er en utrolig dejlig by med et stort opland og et godt handelsliv og en utroligt god gågade. Vi har ikke de her gamle elefantkirkegårde, hvor du har en gammel møbelproducent på 12.000 kvm, hvor græsset er groet op, og der står et væltet "til leje"-skilt. Sådan noget har Svendborg ikke. Her er stort set ikke tomgang," siger Martin Pedersen til Fyens Stiftstidene.

Han fremhæver, at Svendborg har et rigt kulturliv og i modsætning til for eksempel Kolding og Næstved ikke har storcentre, der dræner bymidten. Hos Nybolig Erhverv Svendborg bekræfter medindehaver Ulrich Nielsen den øgede mængde kunder i butikken.

Colliers International solgte for nylig en 26.000 kvm store logistikejendom på vegne af den finske vin- og spiritusvirksomhed Altia.

Transportfamilier køber fynsk logistikejendom

Milliardær vil droppe havneprojekt

Styrelse svarer igen i omstridt sag om fredning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier