EjendomsWatch

Mæglere melder om efterspørgsel på sydfynske ejendomme

Investorer retter i stadigt højere grad blikket mod Svendborg i stedet for de store byer, når der skal købes investeringsejendomme. Det fortæller to af Sydfyns erhvervsejendomsmæglere til Fyens Stiftstidende.

Der er i dén grad gået hul på bylden, når det handler om at sælge investeringsejendomme i Svendborg Kommune, skriver Fyens Stiftstidende. Det er i høj grad investorer udefra, der køber mursten i det sydfynske, lyder det fra Martin Pedersen, mægler og partner hos Colliers.

"Svendborg er en utrolig dejlig by med et stort opland og et godt handelsliv og en utroligt god gågade. Vi har ikke de her gamle elefantkirkegårde, hvor du har en gammel møbelproducent på 12.000 kvm, hvor græsset er groet op, og der står et væltet "til leje"-skilt. Sådan noget har Svendborg ikke. Her er stort set ikke tomgang," siger Martin Pedersen til Fyens Stiftstidene.

Han fremhæver, at Svendborg har et rigt kulturliv og i modsætning til for eksempel Kolding og Næstved ikke har storcentre, der dræner bymidten. Hos Nybolig Erhverv Svendborg bekræfter medindehaver Ulrich Nielsen den øgede mængde kunder i butikken.

Colliers International solgte for nylig en 26.000 kvm store logistikejendom på vegne af den finske vin- og spiritusvirksomhed Altia.

Transportfamilier køber fynsk logistikejendom

Milliardær vil droppe havneprojekt

Styrelse svarer igen i omstridt sag om fredning

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier