Mæglere melder om efterspørgsel på sydfynske ejendomme

Investorer retter i stadigt højere grad blikket mod Svendborg i stedet for de store byer, når der skal købes investeringsejendomme. Det fortæller to af Sydfyns erhvervsejendomsmæglere til Fyens Stiftstidende.
Foto: Google
Foto: Google

Der er i dén grad gået hul på bylden, når det handler om at sælge investeringsejendomme i Svendborg Kommune, skriver Fyens Stiftstidende. Det er i høj grad investorer udefra, der køber mursten i det sydfynske, lyder det fra Martin Pedersen, mægler og partner hos Colliers.

"Svendborg er en utrolig dejlig by med et stort opland og et godt handelsliv og en utroligt god gågade. Vi har ikke de her gamle elefantkirkegårde, hvor du har en gammel møbelproducent på 12.000 kvm, hvor græsset er groet op, og der står et væltet "til leje"-skilt. Sådan noget har Svendborg ikke. Her er stort set ikke tomgang," siger Martin Pedersen til Fyens Stiftstidene.

Han fremhæver, at Svendborg har et rigt kulturliv og i modsætning til for eksempel Kolding og Næstved ikke har storcentre, der dræner bymidten. Hos Nybolig Erhverv Svendborg bekræfter medindehaver Ulrich Nielsen den øgede mængde kunder i butikken.

Colliers International solgte for nylig en 26.000 kvm store logistikejendom på vegne af den finske vin- og spiritusvirksomhed Altia.

Transportfamilier køber fynsk logistikejendom

Milliardær vil droppe havneprojekt

Styrelse svarer igen i omstridt sag om fredning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb