EjendomsWatch

Mæglere melder om efterspørgsel på sydfynske ejendomme

Investorer retter i stadigt højere grad blikket mod Svendborg i stedet for de store byer, når der skal købes investeringsejendomme. Det fortæller to af Sydfyns erhvervsejendomsmæglere til Fyens Stiftstidende.

Foto: Google

Der er i dén grad gået hul på bylden, når det handler om at sælge investeringsejendomme i Svendborg Kommune, skriver Fyens Stiftstidende. Det er i høj grad investorer udefra, der køber mursten i det sydfynske, lyder det fra Martin Pedersen, mægler og partner hos Colliers.

"Svendborg er en utrolig dejlig by med et stort opland og et godt handelsliv og en utroligt god gågade. Vi har ikke de her gamle elefantkirkegårde, hvor du har en gammel møbelproducent på 12.000 kvm, hvor græsset er groet op, og der står et væltet "til leje"-skilt. Sådan noget har Svendborg ikke. Her er stort set ikke tomgang," siger Martin Pedersen til Fyens Stiftstidene.

Han fremhæver, at Svendborg har et rigt kulturliv og i modsætning til for eksempel Kolding og Næstved ikke har storcentre, der dræner bymidten. Hos Nybolig Erhverv Svendborg bekræfter medindehaver Ulrich Nielsen den øgede mængde kunder i butikken.

Colliers International solgte for nylig en 26.000 kvm store logistikejendom på vegne af den finske vin- og spiritusvirksomhed Altia.

Transportfamilier køber fynsk logistikejendom

Milliardær vil droppe havneprojekt

Styrelse svarer igen i omstridt sag om fredning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier