EjendomsWatch

Faldefærdig fabrik i Slagelse bliver til boliger

Politikere giver ja til nybyggeri på fabriksgrund. Ejeren er en nordjysk projektudvikler, der gennem længere tid har ligget i konflikt med kommunen om at rive ejendommene ned.

Foto: Google Street View

Den jyske ejer af Sericol-grunden på Løvegade 67 i Slagelse har fået tilladelse til at opføre boliger på matriklen, skriver Sjællandske. Politikere har meddelt dispensation fra dele af lokalplanen, og det er på tide, mener næstformand Knud Vincents (V), erhvervs-, plan-og miljøudvalget.

"Det er en stor dag. Jeg er glad for, at det er et enigt udvalg, som har sagt ja til byggeriet. Det betyder, at vi slipper af med en øjebæ, som har skæmmet Løvegade i mange år, og vi får bygget en række attraktive boliger, som er med til at løfte Løvegade og hele Slagelse," siger han til Sjællandske.

Ejendommene er i dag ejet af Løvegade ApS, som ledes af erhvervsmanden og projektudvikleren Troels Christian Vejby fra Frederikshavn. Selskabet er ejet af ham og en række familiemedlemmer.

Det er planen at få opført 15 lejligheder, 26 rækkehuse og 20 studieboliger. Ejeren af de faldefærdige bygninger kan tidligst begynde byggeriet, når nedrivningen af bygningerne har stået på. Kravet fra Slagelse Kommune er, at grunden er rømmet senest til foråret. Det skal ejeren sørge og betale for.

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

Ombejlet husholdningsskole på Sjælland venter på Folketinget

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier