EjendomsWatch

Faldefærdig fabrik i Slagelse bliver til boliger

Politikere giver ja til nybyggeri på fabriksgrund. Ejeren er en nordjysk projektudvikler, der gennem længere tid har ligget i konflikt med kommunen om at rive ejendommene ned.

Foto: Google Street View

Den jyske ejer af Sericol-grunden på Løvegade 67 i Slagelse har fået tilladelse til at opføre boliger på matriklen, skriver Sjællandske. Politikere har meddelt dispensation fra dele af lokalplanen, og det er på tide, mener næstformand Knud Vincents (V), erhvervs-, plan-og miljøudvalget.

"Det er en stor dag. Jeg er glad for, at det er et enigt udvalg, som har sagt ja til byggeriet. Det betyder, at vi slipper af med en øjebæ, som har skæmmet Løvegade i mange år, og vi får bygget en række attraktive boliger, som er med til at løfte Løvegade og hele Slagelse," siger han til Sjællandske.

Ejendommene er i dag ejet af Løvegade ApS, som ledes af erhvervsmanden og projektudvikleren Troels Christian Vejby fra Frederikshavn. Selskabet er ejet af ham og en række familiemedlemmer.

Det er planen at få opført 15 lejligheder, 26 rækkehuse og 20 studieboliger. Ejeren af de faldefærdige bygninger kan tidligst begynde byggeriet, når nedrivningen af bygningerne har stået på. Kravet fra Slagelse Kommune er, at grunden er rømmet senest til foråret. Det skal ejeren sørge og betale for.

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

Ombejlet husholdningsskole på Sjælland venter på Folketinget

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier