EjendomsWatch

Dansk Supermarked sætter sjællandsk butikscenter til salg

Tomt butikscenter i Næstved bliver sendt på markedet. Nedrivning kan komme på tale, så der kan bygges boliger på grunden, siger udviklingschef, som er åben for idéer udefra.

Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Dansk Supermarked sætter Kalbyriscentret i Næstved til salg, efter Netto er fraflyttet som den sidste lejer. Det skriver Sjællandske. Ejendommen består af over 2000 etagemeter, og den offentlige vurdering af ejendommen har de seneste fem år ligget på 17,72 mio. kr.

"Det er en mulighed, at vi sælger det hele samlet. Det kan også være, at noget af det skal rives ned og området laves om til boliggrunde," siger Carsten Hadsbjerg, udviklingschef i Dansk Supermarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier