EjendomsWatch

Nyborg får nye ungdomsboliger med 3D-printet byggeri

En Odense-baseret projektudvikler bygger 54 nye ungdomsboliger på en gammel gård i Nyborg, hvor fællesbygning skal være landets første 3D-printede ejendom. Projektet er allerede sat til salg for investorer.

Her ses et eksempel på 3D-print i et mindre format end et vaskehus på 40 kvm.

Projektudvikleren Scankon bygger sammen med entreprenøren Bo-Care 54 nye ungdomsboliger i fynske Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende.

"Vi finder det her projekt interessant at investere i, fordi det kobler sig tæt til campus-dannelsen omkring Nyborg Gymnasium. Ungdomsboligerne kommer til at ligge ikke kun tæt på campus, men også nær banegården," Nikolai Røjkjær, adm. direktør i Scankon, til avisen.

Når byggeriet står færdigt, er det ifølge Nikolai Røjkjær meningen, at ungdomsboligerne skal afhændes. Han melder om kontakt til flere mulige købere.

Vaskerummet er ikke altid det mest opsigtsvækkende ved en ny ejendom, men i dette byggeri gøres der brug af hollandsk teknologi til at producere Danmarks første 3D-printede bygning, fremgår det. Processen foregår ved at lave enkelte elementer i Holland og derefter køre dem til Nyborg. Det giver, ifølge avisen, et vaskerum på 40 kvm til en pris på ca. 750.000 kr.

Grib de digitale muligheder i bygge- og ejendomsbranchen

Dansk virksomhed skal promovere teknologi på årets Mipim-messe

3D-målinger giver markante besparelser hos KAB

Forsiden lige nu

Det nye Pihl & Søn lander første byggeordre

Et ejendomsprojekt til over 250 mio. kr. på 21.500 kvm bliver Pihl & Søns første totalentreprise, efter selskabet fjernede E’et foran Pihl. Men det bliver ikke den sidste, siger direktøren.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier