EjendomsWatch

Fynsk uddannelsesinstitution i vækst efterlyser ungdomsboliger

Internationalt gymnasium i Nyborg har vokseværk og oplever stor efterspørgsel fra ind- og udland. Det øger behovet for boliger til eleverne, siger rektor.

Foto: /ritzau/Mik Eskestad

54 nye ungdomsboliger er på vej tæt ved Nyborg Gymnasium, der går også under navnet Campus Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende. Det internationalt klingende navn skyldes, at gymnasiets kostskoleafdeling oplever stor efterspørgsel fra udlandet, og det giver behov for ekstra boliger i den østfynske by.

"De nye ungdomsboliger understreger blot, at Nyborg bliver endnu mere attraktiv for unge, og vi har et ungemiljø, som folk i hele landet, ja, også ude i verden, taler om. Vi har søgning til skolen fra 30 nationaliteter. Fra det nye skoleår er her 1200 elever og 7 uddannelsesretninger, sagde Henrik Vestergaard Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium, til Fyens Stiftstidende.

De nye boliger er ikke øremærkede gymnasiets elever, så Henrik Vestergaard Stokholm understreger, at der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg for at følge med efterspørgslen. Nyborg Gymnasium har efter en udbygning 123 kollegieværelser tilknyttet kostskoleafdelingen.

På en nabogrund nord for skolen byggede Andelsboligforeningen Holmegården for et par år siden 40 ungdomsboliger. Det hele er i brug og skal nu suppleres af de 54 boliger, der skal stå klar næste år.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr.

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Pensionskasse bygger 64 boliger i færgeleje

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier