EjendomsWatch

Fynsk uddannelsesinstitution i vækst efterlyser ungdomsboliger

Internationalt gymnasium i Nyborg har vokseværk og oplever stor efterspørgsel fra ind- og udland. Det øger behovet for boliger til eleverne, siger rektor.

Foto: /ritzau/Mik Eskestad

54 nye ungdomsboliger er på vej tæt ved Nyborg Gymnasium, der går også under navnet Campus Nyborg, skriver Fyens Stiftstidende. Det internationalt klingende navn skyldes, at gymnasiets kostskoleafdeling oplever stor efterspørgsel fra udlandet, og det giver behov for ekstra boliger i den østfynske by.

"De nye ungdomsboliger understreger blot, at Nyborg bliver endnu mere attraktiv for unge, og vi har et ungemiljø, som folk i hele landet, ja, også ude i verden, taler om. Vi har søgning til skolen fra 30 nationaliteter. Fra det nye skoleår er her 1200 elever og 7 uddannelsesretninger, sagde Henrik Vestergaard Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium, til Fyens Stiftstidende.

De nye boliger er ikke øremærkede gymnasiets elever, så Henrik Vestergaard Stokholm understreger, at der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg for at følge med efterspørgslen. Nyborg Gymnasium har efter en udbygning 123 kollegieværelser tilknyttet kostskoleafdelingen.

På en nabogrund nord for skolen byggede Andelsboligforeningen Holmegården for et par år siden 40 ungdomsboliger. Det hele er i brug og skal nu suppleres af de 54 boliger, der skal stå klar næste år.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr.

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Pensionskasse bygger 64 boliger i færgeleje

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier