EjendomsWatch

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Den svenske ejendomsinvestor Niam har købt en portefølje på 19 lejligheder.

Foto: PR

Ejendomsinvestoren Niam, der i april gjorde sig bemærket ved at overtage en over fire milliarder kr. stor portefølje fra fynske HD Ejendomme, har atter haft checkhæftet fremme. Det sker med købet af 19 lejligheder på Nyborg Havn med adressen Toldbodgade 10.

Det skriver mægleren, Nybolig Erhverv Odense, i en pressemeddelelse.

Syv års dødvande forbi: Banker slipper af med ejendomme for 4 mia. kr. 

Mægleren udtrykket tilfredshed over, at man har fået solgt ejendommene til en institutionel investor. Handlen blåstempler Nyborgs fremgang, fremgår det.

Sælger er projektudvikleren Boliggruppen, der ledes og ejes af Carsten Skov, som også ejer selskabet Harrebek Arkitekter. Herfra lyder det, at man også fremover vil fokusere på udvikling i Nyborg.

"Ejendommen på Toldbodgade er med sin beliggenhed, volumen og målgruppe et projekt, som vi er stolte af, og som passer rigtigt fint til vores strategi og målsætning, og vi vil fortætte med at skabe lignende cases," lyder det fra Boliggruppen i pressemeddelelsen.

Prisen fremgår ikke, men Niam køber typisk porteføljer på mere end 19 lejligheder.

Svensk ejendomsinvestor køber jyske boliger for over 200 mio. kr.

Til gengæld er det nyerhvervede HD Ejendomme også til stede i Nyborg. Og netop at bruge HD Ejendomme som platform for videre vækst var en af årsagerne til købet, fortalte adm. direktør Kristian Krogh i april til EjendomsWatch.

"Det er helt klart et offensivt tilkøb for os, og vi har allerede yderligere tilkøb på trapperne, som vil kunne komplementere den boligportefølje, der er i dag, godt. Så vil købe ejendomme til og lægge administrationen af dem ind under HD," lød det dengang.

Ny ejer lover lys fremtid for HD Ejendomme

"Vi har sat en ære i arbejdet, og gnisten er der stadig"

Handlen er gået igennem med advokatfirmaerne Plesner og Fokus samt ingeniørfirmaet Niras som rådgivere, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier