EjendomsWatch

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Den svenske ejendomsinvestor Niam har købt en portefølje på 19 lejligheder.

Foto: PR

Ejendomsinvestoren Niam, der i april gjorde sig bemærket ved at overtage en over fire milliarder kr. stor portefølje fra fynske HD Ejendomme, har atter haft checkhæftet fremme. Det sker med købet af 19 lejligheder på Nyborg Havn med adressen Toldbodgade 10.

Det skriver mægleren, Nybolig Erhverv Odense, i en pressemeddelelse.

Syv års dødvande forbi: Banker slipper af med ejendomme for 4 mia. kr.

Mægleren udtrykket tilfredshed over, at man har fået solgt ejendommene til en institutionel investor. Handlen blåstempler Nyborgs fremgang, fremgår det.

Sælger er projektudvikleren Boliggruppen, der ledes og ejes af Carsten Skov, som også ejer selskabet Harrebek Arkitekter. Herfra lyder det, at man også fremover vil fokusere på udvikling i Nyborg.

"Ejendommen på Toldbodgade er med sin beliggenhed, volumen og målgruppe et projekt, som vi er stolte af, og som passer rigtigt fint til vores strategi og målsætning, og vi vil fortætte med at skabe lignende cases," lyder det fra Boliggruppen i pressemeddelelsen.

Prisen fremgår ikke, men Niam køber typisk porteføljer på mere end 19 lejligheder.

Svensk ejendomsinvestor køber jyske boliger for over 200 mio. kr.

Til gengæld er det nyerhvervede HD Ejendomme også til stede i Nyborg. Og netop at bruge HD Ejendomme som platform for videre vækst var en af årsagerne til købet, fortalte adm. direktør Kristian Krogh i april til EjendomsWatch.

"Det er helt klart et offensivt tilkøb for os, og vi har allerede yderligere tilkøb på trapperne, som vil kunne komplementere den boligportefølje, der er i dag, godt. Så vil købe ejendomme til og lægge administrationen af dem ind under HD," lød det dengang.

Ny ejer lover lys fremtid for HD Ejendomme

"Vi har sat en ære i arbejdet, og gnisten er der stadig"

Handlen er gået igennem med advokatfirmaerne Plesner og Fokus samt ingeniørfirmaet Niras som rådgivere, fremgår det.

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier