EjendomsWatch

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

Strædet i Køge kan fem måneder før åbning melde 95 pct. udsolgt. Fem nye restauranter, biograf og 30 nye butikker slår snart dørene op.

Foto: PR-visualisering

Det kommende handelsstrøg Strædet i Køge, der er udviklet af TK Development, står med et næsten udsolgt butiksområde fem måneder før området åbner for alvor.

Det meddeler Citycon, der administrerer butikscentre i hele Norden med en samlet portefølje på ca. 5 mia. euro (ca. 37 mia. kr.).

"Vi er glade for så tidligt at kunne melde ud, at næsten alt er udlejet. Det viser, at Strædets unikke placering som en integreret del af Køges velfungerende handelsliv er meget attraktivt for både butiksejere og restauratører," siger Jacob Bannor, salgschef hos Citycon, i en pressemeddelelse.

Blandt de nye butikker findes H&M, Vila, Gina Tricot og Jack & Jones, mens der på restaurantsiden bliver debut for familierestauranten Bones i Køge. I 2018 åbner Irma og Fakta, fremgår det.

"For Køge har det været afgørende, at Strædet ikke er et shoppingcenter i traditionel forstand. Det er en butiksgade, og derfor bliver det også en naturlig del af bymidten på en måde, der kan være til gavn for hele handelslivet," siger Søren Storgaard, formand for byens handelsstandsforening, i meddelelsen.

En biograf med med seks sale åbner senere i maj.

Polen er håret i suppen for TK-topchef

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang

 

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier