Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

Strædet i Køge kan fem måneder før åbning melde 95 pct. udsolgt. Fem nye restauranter, biograf og 30 nye butikker slår snart dørene op.
Foto: PR-visualisering
Foto: PR-visualisering

Det kommende handelsstrøg Strædet i Køge, der er udviklet af TK Development, står med et næsten udsolgt butiksområde fem måneder før området åbner for alvor.

Det meddeler Citycon, der administrerer butikscentre i hele Norden med en samlet portefølje på ca. 5 mia. euro (ca. 37 mia. kr.).

"Vi er glade for så tidligt at kunne melde ud, at næsten alt er udlejet. Det viser, at Strædets unikke placering som en integreret del af Køges velfungerende handelsliv er meget attraktivt for både butiksejere og restauratører," siger Jacob Bannor, salgschef hos Citycon, i en pressemeddelelse.

Blandt de nye butikker findes H&M, Vila, Gina Tricot og Jack & Jones, mens der på restaurantsiden bliver debut for familierestauranten Bones i Køge. I 2018 åbner Irma og Fakta, fremgår det.

"For Køge har det været afgørende, at Strædet ikke er et shoppingcenter i traditionel forstand. Det er en butiksgade, og derfor bliver det også en naturlig del af bymidten på en måde, der kan være til gavn for hele handelslivet," siger Søren Storgaard, formand for byens handelsstandsforening, i meddelelsen.

En biograf med med seks sale åbner senere i maj.

Polen er håret i suppen for TK-topchef

Projektudvikler vil bygge 100.000 kvm distributionscenter i Greve

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også