EjendomsWatch

Domea.dk bygger tiltrængte ungdomsboliger i Køge

Boliger til 100 studerende falder på et tørt sted, da efterspørgslen i Køge er langt større ifølge lokalpolitkere.

Foto: Colourbox

Den almene boligorganisation Domea.dk skal bygge 70 ungdomsboliger i Køge, skriver Dagbladet Køge. De 40 af boligerne bliver til enkeltpersoner, mens 30 boliger skal deles af to personer. Det giver mulighed for at huse sammenlagt 100 unge.

Ifølge lokalpolitikere i Køge Kommune er der udsigt til flere godkendelser af ungdomsboliger, da byen kan se frem til at få en række nye uddannelsesinstitutioner.

"Selv efter de 70 boliger, som bliver bygget nu, vil vi stadig inden for få år mangle 500 studieboliger bare for at være på landsgennemsnittet," siger Mads Andersen (K), byrådsmedlem i Køge Kommune, til Dagbladet Køge.

De 70 boliger skal bygges i to til fire etager. Det forventes, at byggeriet med ungdomsboligerne kan skydes i gang i 2018.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge

Projektudvikler bygger flere liebhaverboliger med havudsigt i Køge

Dynamisk duo bygger plejehjem om til 200 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Fredagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri, detail og fødevareproduktion præger dagens liste med 45 konkurser og tre rekonstruktioner. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier