EjendomsWatch

Casa omdanner erhvervsgrund i Vejle til boligområde

Projektudvikleren køber en grund i vandkanten ved Vejle Fjord. Planen er at bygge et blandet boligområde, der skal inkludere almennyttig boligmasse.

Foto: KPF Arkitekter

I samarbejde med KPF Arkitekter udvikler Casa et boligområde på den tidligere erhvervsgrund Skudehavnen på Ibæk Strandvej ved Vejle Fjord, skriver udvikleren i en pressemeddelelse. Projektet omfatter rækkehuse i to etager og lejligheder i tre etager på i alt 17.500 kvm.

Planen er dele projektet op i tre delområder med henholdsvis almene familieboliger på de omkring 5300 kvm og resten som private boliger med boligstørrelser på 85-150 kvm.

Seniorudvikler i Casa, Rasmus Holbech udtaler:

"Skudehavnen er en yderst velbeliggende grund i Vejle helt tæt på både natur og by, som det er en stor fornøjelse at være med til at udvikle. Jeg er sikker på, at området med dette projekt bliver en gevinst for byen og de kommende beboere."

Byggemodning og opførelsen går i gang, så snart lokalplanen er på plads ved udgangen af 2017, fremgår det.

Casa trækker sig fra outletcenter i Kolding

Casa indgår aftale med Capman om 86 ejerlejligheder

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier