EjendomsWatch

Bach Gruppen venter gunstigt marked fremover

Viborg-koncernen Bach Gruppen viser i et nyt regnskab et fald i driftsresultatet. Men det er helt som forventet, forklarer direktøren til EjendomsWatch.

Bølgen Vejle, to bygninger er allerede færdige, tredje bygning forventes færdig i 2017. | Foto: PR

Der blev i 2016 tjent færre penge hos Bach Gruppen i Viborg, end der blev i 2015 — men det er som forventet, forsikrer direktøren over for EjendomsWatch ovenpå det netop aflagte årsregnskab.

Nettoomsætningen ser i 2016 en fremgang på 15,3 pct. i forhold til 2015 og lander for året på 537 mio. kr. Denne stigning afspejler sig dog ikke i driftsresultatet, der falder med godt 20 mio. kr. til 210 mio. kr. i 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier