EjendomsWatch

Casa indgår aftale med Capman om 86 ejerlejligheder

Projektudvikleren Casa kaster sig over anden etape af et boligområde på Sundmolen i Nordhavn.

Foto: PR

Projektudvikleren Casa med hjemsted i Horsens har indgået aftale med den nordiske kapitalfond Capman om at skyde penge i et projekt med 86 ejerlejligheder på Sundmolen i Nordhavn i København.

Projektet er anden etape af et længere samarbejde mellem de to virksomheder, som i 2014 indgik aftale med byudviklingsselskabet By & Havn om at køb af tre byggefelter, oplyser Casa i en pressemeddelelse.

"Det er altid dejligt at få en aftale i hus, men det er ekstra dejligt, når et samarbejde bærer frugt og kan fortsættes," siger Michael Mortensen, stifter og adm. direktør i Casa, i meddelelsen, hvoraf det også fremgår, at aftalen faldt på plads på den netop afholdte ejendomsmesse Mipim i Cannes.

Første etape af de i alt 22.000 kvm, der i alt skal opføres, står snart klar, og køberne kan se frem til at flytte ind i november, fremgår det.

Casa runder rekordomsætning

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Formueforvalter køber Hellerup-ejendom for trecifret millionbeløb

Capman vil finde uslebne ejendomsdiamanter med ny fond

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier