EjendomsWatch

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Halvdelen af 40 lejligheder i to boligtårne på Horsens Havn er solgt. Man får meget for pengene i byen sammenlignet med Aarhus, siger mægler.

Foto: PR-visualisering

Om tre uger får de første beboere i boligprojektet Geiserne på Horsens Havn overdraget nøglerne til deres nye hjem, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet, som projektudvikleren Casa står bag, består af to boligtårne med i alt 40 lejligheder.

"I første tårn er 18 ud af 21 boliger solgt, og i næste tårn er der solgt et par stykker, siger ejendomsmægler Alex Mandrup fra EDC Ejendoms Centret, der har stået for salget af boligerne, til avisen.

Oprindelig var der planer om projektet Skyhouse, der var tænkt som et 80 meter højt erhvervsbyggeri. Det lykkedes dog ikke at finde nok lejere til bygningen, og projektet blev skrottet til fordel for boliger i lavere højde.

Selvom lejlighederne til priser mellem 4,7 og 10,5 mio. kr. er i den dyre ende af lejligheder af Horsens, har interessen været stor, for sammenlignet med Vejle og Aarhus får man meget for pengene i Horsens, siger mægleren til avisen.

Pensionskasser: Provinsbyer i vækst slår København og Aarhus på afkast

Nordicom-stifter går på ejendomsindkøb i provinsen

Goldschmidt, NREP og Casa ser lyst på 2017

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier