EjendomsWatch

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Halvdelen af 40 lejligheder i to boligtårne på Horsens Havn er solgt. Man får meget for pengene i byen sammenlignet med Aarhus, siger mægler.

Foto: PR-visualisering

Om tre uger får de første beboere i boligprojektet Geiserne på Horsens Havn overdraget nøglerne til deres nye hjem, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet, som projektudvikleren Casa står bag, består af to boligtårne med i alt 40 lejligheder.

"I første tårn er 18 ud af 21 boliger solgt, og i næste tårn er der solgt et par stykker, siger ejendomsmægler Alex Mandrup fra EDC Ejendoms Centret, der har stået for salget af boligerne, til avisen.

Oprindelig var der planer om projektet Skyhouse, der var tænkt som et 80 meter højt erhvervsbyggeri. Det lykkedes dog ikke at finde nok lejere til bygningen, og projektet blev skrottet til fordel for boliger i lavere højde.

Selvom lejlighederne til priser mellem 4,7 og 10,5 mio. kr. er i den dyre ende af lejligheder af Horsens, har interessen været stor, for sammenlignet med Vejle og Aarhus får man meget for pengene i Horsens, siger mægleren til avisen.

Pensionskasser: Provinsbyer i vækst slår København og Aarhus på afkast

Nordicom-stifter går på ejendomsindkøb i provinsen

Goldschmidt, NREP og Casa ser lyst på 2017

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier