EjendomsWatch

Casa trækker sig fra outletcenter i Kolding

Projektudvikleren Casa har trukket sig ud af et outletcenter-projekt i Kolding, hvor man havde rettighederne til at bygge boligdelen.

Tingene går for langsomt, og derfor har den Horsens-baserede projektudvikler Casa valgt at sige farvel og tak til det planlagte outletcenter Holstaden med både boliger og butikker i Kolding, skriver Jydske Vestkysten.

Casa indgik i 2014 en aftale med udviklingsselskabet Nordic Design om at opføre centrets boliger, men aftalen er nu ophørt, og Casa har trukket sine bankgarantier for projektet tilbage. En af årsagerne er blandt andet, at man ikke har fået finansiering og udlejning for resten af projektet på plads.

"Det er et superspændende projekt, og alle parter håber da, at det bliver til noget. Men vi kan ikke committe os til en uvis fremtid, og vi havde da forventet, at det ville lykkes hurtigere. Så nu vil vi ikke bruge flere ressourcer på det, det må andre gøre,"siger Rasmus Holbech, senior developer i Casa, til mediet.

I første etape af outletcentret, som efter planen skal være i gang inden for et års tid, skal der bygges 100 boliger og 59 butikker. Rasmus Holbech understreger, at man stadig er åben over for at være med, hvis tingene lykkes, men man ønsker altså ikke at være forpligtet til noget.

Sky rigmand kan blive outletcenters redning

Stor interesse for at bo i boligtårne i Horsens

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier