EjendomsWatch

Projektsalg vinder frem i hele landet

Salget af ejerlejligheder i endnu uopførte ejendomme vinder indpas. Andelen af lejligheder solgt som projektsalg og med en højere kvadratmeterpris er steget 30 pct. på et år.

Valby Maskinfabrik er et af de steder, hvor der opføres lejligheder som projektsalg. Foto: PR

En større andel af de danske lejlighedskøbere kan se mulighederne i bygninger, der endnu ikke er der. Projektsalg, hvor der sælges eksempelvis ejerlejligheder før de er opført, udgjorde i årets første kvartal 13 pct. af de samlede handler mod 10 pct. i 2016.

Det skriver Børsen på baggrund af tal fra Boligsiden.dk.

Projektboliger hitter i hovedstaden 

Det fremgår, at projektsalg er særligt populær i København, men de større provinsbyer er også begyndt at følge med.

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start 

Tallene fra Boligsiden.dk viser også, at kvadratmeterprisen på ejerlejligheder er højere ved projektsalg, end den er ved andre lejlighedshandler. Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 36.390 kr. for projektsalg ligger det sig knap 50 pct. højere end den gennemsnitlige kvadratmeterpris på 24.477 kr. målt over hele landet.

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier