EjendomsWatch

Stor interesse for nye boliger i bryggerikvarter i Aarhus

Et projekt med 230 nye boliger i Ceres Byen i Aarhus trækker mange interesserede til, lyder det fra udlejeren, Deas.

Foto: PR

Udlejningen af 230 nye lejligheder i Ceres Byen i Aarhus ser ud til at komme godt fra land.

Projektet Bryggerhaven, som entreprenør og ejendomsudvikler A. Enggaard og investeringsselskabet Stubkjær står bag, har netop sat gang i udlejningen har nu 80 reservationer på plads, lyder det i en pressemeddelelse fra Deas, som blandt andet står for udlejning og administration af boligerne. 

”Vi ser frem til at bringe udlejningen af Bryggerhaven i mål. Aarhus er inde i en positiv udvikling med stor efterspørgsel på boliger,” udtaler Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i Deas.

Over 800 interesserede mødte op til et åbent hus-arrangement den 5. marts, og man har modtaget over 200 ansøgere fra potentielle lejere.

Bryggerhavens 230 nye lejligheder er i forskudte niveauer på 4-7 etager, og lejlighederne er på mellem to og fire værelser i størrelserne 41 til 92 kvm fordelt på i alt 15.000 kvm. Projektet indeholder desuden en dagligvarebutik, en række mindre butikker og en café.

Projektet er en del af en større omdannelse af det område, der indtil 2008 husede Ceres-bryggerierne. Bryggerhaven er klar til indflytning i maj/juni 2017.

Salget af nye Aarhus-lejligheder brager derudad

349 studieboliger på vej i centrum af Aarhus

Befolkningstallet stryger i vejret i Aarhus  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier