EjendomsWatch

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start

En fjerdedel af ejerlejlighederne er solgt et år før indflytning. Kolding-investor er med i projektet og forventer udsolgt længe inden, at projektet står klar.

Foto: PR-illustration

Selvom byggeriet af Alfa Tower i sydjyske Vejen først forventes at stå klar ved udgangen af 2018, er 7 ud af 30 ejerlejligheder i ejendommene allerede solgt, skriver Jydskevestkysten.

Alfa Tower opføres i et partnerskab mellem Oxdal Ejendomme i Vejen og Pierre Ejendomme i Kolding. Ejeren af Pierre Ejendomme, Pierre Legarth, har store forventninger til salget af de nye boliger.

"Vi forventer at have alle boligerne solgt inden den 1. april, hvor der er forventet byggestart, siger Pierre Legarth, direktør i Pierre Ejendomme. Det er et fantastisk projekt, som vi oplever stor købsinteresse for. Når børnene flytter hjemmefra, er der rigtig mange mennesker, der gerne vil flytte fra deres større villa ind i noget mindre, der ligger mere centralt og ikke kræver vedligeholdelse af udendørsarealer," siger Pierre Legarth til Jydskevestkysten.

Lejlighederne har tre til fire værelser, er mellem 86 og 157 kvm og koster mellem 1.495.000 og 4.595.000 kr. Alfa Tower bygges med en parkeringskælder, og til de fleste af lejlighederne følger der en parkeringsplads med i købet.

Kolding-rigmand bygger kompleks med 43 boliger

Kolding-rigmand må opgive plan om 16 nye boligejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier