Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start

En fjerdedel af ejerlejlighederne er solgt et år før indflytning. Kolding-investor er med i projektet og forventer udsolgt længe inden, at projektet står klar.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Selvom byggeriet af Alfa Tower i sydjyske Vejen først forventes at stå klar ved udgangen af 2018, er 7 ud af 30 ejerlejligheder i ejendommene allerede solgt, skriver Jydskevestkysten.

Alfa Tower opføres i et partnerskab mellem Oxdal Ejendomme i Vejen og Pierre Ejendomme i Kolding. Ejeren af Pierre Ejendomme, Pierre Legarth, har store forventninger til salget af de nye boliger.

"Vi forventer at have alle boligerne solgt inden den 1. april, hvor der er forventet byggestart, siger Pierre Legarth, direktør i Pierre Ejendomme. Det er et fantastisk projekt, som vi oplever stor købsinteresse for. Når børnene flytter hjemmefra, er der rigtig mange mennesker, der gerne vil flytte fra deres større villa ind i noget mindre, der ligger mere centralt og ikke kræver vedligeholdelse af udendørsarealer," siger Pierre Legarth til Jydskevestkysten.

Lejlighederne har tre til fire værelser, er mellem 86 og 157 kvm og koster mellem 1.495.000 og 4.595.000 kr. Alfa Tower bygges med en parkeringskælder, og til de fleste af lejlighederne følger der en parkeringsplads med i købet.

Kolding-rigmand bygger kompleks med 43 boliger

Kolding-rigmand må opgive plan om 16 nye boligejendomme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også