EjendomsWatch

Udvidet københavnsk storcenter melder næsten udsolgt

Der er stor interesse for de nye butiksarealer i storcentret Rødovre Centrum, som har udlejet 90 pct. af de i alt 5000 nye kvm.

Første etape af udvidelsen af Rødovre Centrum åbner til efteråret. | Foto: PR

Der ser ikke ud til at blive mange tomme butikslokaler, når storcentret Rødovre Centrum til efteråret indvier første etape af en nye udvidelse på 5000 nye kvm til detailhandel.

Rødovre Centrum har således allerede udlejet 90 pct. af det nye areal til butikker, som ønsker at flytte ind, skriver Rødovre Centrum i en pressemeddelelse. Efter planen åbner der 15 nye butikker i centret til efteråret, mens der året efter skal åbne 10-15 yderligere.

"Med den store interesse for at etablere butik i Rødovre Centrum har den vigtigste opgave været at sammensætte det rette butiksmix både i forhold til det eksisterende center såvel som i forhold til markedsområdet og kundesammensætningen," udtaler Jesper Andreasen, direktør i Rødovre Centrum, i meddelelsen.

Bl.a. de ny lejere findes fastfoodkæden Carl's Jr. og Espresso House.

Ifølge meddelelsen er Rødovre Centrum landets ældste storcenter, og siden åbningen i 1966 har der nu været syv udbygninger. Når den nuværende ombygning står klar, vil centret rumme over 150 butikker, der samlet vil omsætte for ca. 2,5 mia. kr., fremgår det.

Foruden nye butiksarealer omfatter udvidelsen desuden 600 nye parkeringspladser i tre plan, hvilket øger parkeringskapaciteten med 20 pct. Den samlede udvidelse står til at koste mellem 350 og 400 mio. kr.

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Solidt indtjenende storcenter spår øget vækst i 2016 og 2017 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier