EjendomsWatch

Udvidet københavnsk storcenter melder næsten udsolgt

Der er stor interesse for de nye butiksarealer i storcentret Rødovre Centrum, som har udlejet 90 pct. af de i alt 5000 nye kvm.

Første etape af udvidelsen af Rødovre Centrum åbner til efteråret. | Foto: PR

Der ser ikke ud til at blive mange tomme butikslokaler, når storcentret Rødovre Centrum til efteråret indvier første etape af en nye udvidelse på 5000 nye kvm til detailhandel.

Rødovre Centrum har således allerede udlejet 90 pct. af det nye areal til butikker, som ønsker at flytte ind, skriver Rødovre Centrum i en pressemeddelelse. Efter planen åbner der 15 nye butikker i centret til efteråret, mens der året efter skal åbne 10-15 yderligere.

"Med den store interesse for at etablere butik i Rødovre Centrum har den vigtigste opgave været at sammensætte det rette butiksmix både i forhold til det eksisterende center såvel som i forhold til markedsområdet og kundesammensætningen," udtaler Jesper Andreasen, direktør i Rødovre Centrum, i meddelelsen.

Bl.a. de ny lejere findes fastfoodkæden Carl's Jr. og Espresso House.

Ifølge meddelelsen er Rødovre Centrum landets ældste storcenter, og siden åbningen i 1966 har der nu været syv udbygninger. Når den nuværende ombygning står klar, vil centret rumme over 150 butikker, der samlet vil omsætte for ca. 2,5 mia. kr., fremgår det.

Foruden nye butiksarealer omfatter udvidelsen desuden 600 nye parkeringspladser i tre plan, hvilket øger parkeringskapaciteten med 20 pct. Den samlede udvidelse står til at koste mellem 350 og 400 mio. kr.

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Solidt indtjenende storcenter spår øget vækst i 2016 og 2017 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier