EjendomsWatch

Solidt indtjenende storcenter spår øget vækst i 2016 og 2017

Efter rekordindtjening i 2015 venter det familieejede storcenter Rødovre Centrum pæn fremgang på både top- og bundlinje i år og næste år. Stor udvidelse bliver indledt på fredag.

Foto: Visualisering: Aarstiderne Arkitekter

Det familieejede Rødovre Centrum kom ud af 2015 med 14 pct. fremgang i resultatet før skat, mens omsætningen ifølge adm. direktør Jesper Andreasen steg små fem pct. til lige knap 190 mio. kr. - og den vil vokse yderligere.

"Vi har stille og roligt skruet op for lejeniveaet, og vi venter en pæn stigning i 2016 og 2017. I år stiger omsætningen med 7 mio. kr. og i 2017 med yderligere 5 mio. kr.," siger Jesper Andreasen, hvis morfar åbnede centret tilbage i 1966.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier