EjendomsWatch

Projektudvikler skifter topchef for anden gang på halvandet år

Efter under et år på posten forlader topchefen i ejendomsudviklings- og entreprenørselskabet Arkitektgruppen selskabet. Den ene ejer har købt aktier af den anden, skal nu selv være adm. direktør og vil sætte fart i vækststrategi.

Bestyrelsesformand i Arkitetkgruppen Jørgen Witting har solgt nogle af sine aktier til medejeren Robin Feddern, der samtidig bliver ny adm. direktør. | Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto

Efter kun 10 måneder siger de to ejere bag ejendomsudviklingsselskabet Arkitektgruppen farvel til adm. direktør Kasper Rungfeldt, skriver Finans. Den ene ejer, Robin Feddern, har øget sin ejerandel til 50 pct. og vil gerne selv stå i spidsen for virksomheden, som blandt andet står bag store boligprojekter for pensionskasser.

"Vi er egentlig bare blevet enige om, at det var naturligt, at det var en af os hovedaktionærer, der var adm. direktør," siger Robin Feddern, medejer og ny adm. direktør i Arkitektgruppen, som omsætter for godt en halv mia. kr., til Finans.

I 2002 købte Robin Feddern 20 pct. af virksomheden, og sidenhen er ejerandelen steget løbende og lander nu på 50 pct. Den anden halvdel ejer Jørgen Witting, som i dag er bestyrelsformand. Han fortæller, at der ikke er nogen særlig grund til, at han har valgt at sælge flere af sine aktier i selskabet til Robin Feddern. Der er ingen planer om pension eller lignende, forsikrer han. Samtidig siger han, at direktørskriftet har været helt udramatisk.

Det er anden gang på halvandet år, at Arkitektgruppen får ny topchef, efter Jørgen Witting gik fra at være adm. direktør til at være bestyrelsesformand. Ifølge Robin Feddern skal det sættes skub i en vækststrategi i især Aarhus, som Arkitektgruppen har holdt sig fra siden finanskrisen og i stedet har fokuseret på København.

Fynsk ejendomsudvikler fyrer topchefen

Projektudvikleren Arkitektgruppen øger top- og bundlinjen

Arkitektgruppen realiserer ejendomsprojekt efter årtiers ventetid

Arkitektgruppen sælger boligbyggeri til Dades

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier