EjendomsWatch

Grønt lys til udvikling af Horsens havn

Byggeriet af 87 ejerlejligheder ved lystbådehavn er nu på plads. Udvikler står klar til at rive gamle siloer ned og komme i gang med første etape.

Foto: PR-illustration

Lokalplanen for byggeriet Havnefronten ved lystbådehavnen i Horsens er nu på plads, skriver udvikleren Arkitektgruppen, der står bag projektet, i en pressemeddelelse.

Havnefronten kommer til at rumme 87 moderne ejerlejligheder, som alle får kig til vandet. Lejlighederne fordeles i seks selvstændige bygninger.

Første skridt i projektet er at nedrive de gamle siloer og de ældre bygninger i området, som alle er forfaldne. Herefter opføres de første 29 lejligheder lige ved lystbådehavnen.

"Vi er glade for, at vi nu kan komme i gang med at realisere projektet som vil være med til at udvikle havnen til gavn for hele byen" siger Tony Christrup, udviklingsdirektør i Arkitektgruppen, der sammen med Bech Gruppen står bag projektet, i meddelelsen.

Ud af de 29 lejligheder der er sat til salg, er 15 af lejlighederne allerede på nuværende tidspunkt enten solgt eller reserveret. Alle lejligheder får egen parkeringsplads i ejendommens underetage. Første etape af Havnefronten forventes at stå færdig i 2018.

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland

Horsens går i højden for at få plads til flere

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier