EjendomsWatch

Lejligheder med panoramaudsigt udsolgt før rejsegilde

Alle 130 lejligheder, der har været udbudt til salg i aarhusiansk højhus, er solgt, før gulvet er lagt.

Udsigten fra 17. etage i Ceres Panorama i Aarhus. | Foto: Lasse Flæng/Nybolig

Torsdag er der rejsegilde for det spektakulære højhus Ceres Panorama i Ceres Byen. Nybolig Aarhus City kan nemlig syv måneder før indflytning melde totalt udsolgt. Det skriver JP Aarhus. Byggeriet af højhuset startede i sommeren 2013 og de første købsaftaler blev indgået i december 2014.

"Det første halve år, inden vi startede markedsføringen, solgte vi lejlighederne på ren forhåndsinteresse og netværk. Da vi gik i luften i sommeren 2014 med fuld markedsføring, havde vi solgt omkring halvdelen af lejlighederne," siger Louise Gad, mægler hos Nybolig Aarhus City, til JP Aarhus.

Ceres Panorama ligger i Ceres Byen, der har og er ved at undergå en større forvandling til en helt ny bydel. Det ligger på det gamle bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden. Ceres Panorama er med sine 20 etager det højeste byggeri i området.

Køberne er især par, hvis børn er flyttet hjemmefra, der vil væk fra forstæderne og ind til byen. Også unge par og studerende med pengestærke forældre har købt sig ind i bygningen. Det eneste segment, der ikke har vist den store interesse for byggeriet, er børnefamilierne. De 300 nye beboere kan flytte ind den 1. november 2016.

Aarhus går fra stor by til storby

Boligprojekt skærer i højden efter protester

Byggerier strider mod højhuspolitik i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier