EjendomsWatch

Lejligheder med panoramaudsigt udsolgt før rejsegilde

Alle 130 lejligheder, der har været udbudt til salg i aarhusiansk højhus, er solgt, før gulvet er lagt.

Udsigten fra 17. etage i Ceres Panorama i Aarhus. | Foto: Lasse Flæng/Nybolig

Torsdag er der rejsegilde for det spektakulære højhus Ceres Panorama i Ceres Byen. Nybolig Aarhus City kan nemlig syv måneder før indflytning melde totalt udsolgt. Det skriver JP Aarhus. Byggeriet af højhuset startede i sommeren 2013 og de første købsaftaler blev indgået i december 2014.

"Det første halve år, inden vi startede markedsføringen, solgte vi lejlighederne på ren forhåndsinteresse og netværk. Da vi gik i luften i sommeren 2014 med fuld markedsføring, havde vi solgt omkring halvdelen af lejlighederne," siger Louise Gad, mægler hos Nybolig Aarhus City, til JP Aarhus.

Ceres Panorama ligger i Ceres Byen, der har og er ved at undergå en større forvandling til en helt ny bydel. Det ligger på det gamle bryggeriområde mellem Botanisk Have og Den Gamle By på den ene side, og Brabrandstien og Aarhus Å på den anden. Ceres Panorama er med sine 20 etager det højeste byggeri i området.

Køberne er især par, hvis børn er flyttet hjemmefra, der vil væk fra forstæderne og ind til byen. Også unge par og studerende med pengestærke forældre har købt sig ind i bygningen. Det eneste segment, der ikke har vist den store interesse for byggeriet, er børnefamilierne. De 300 nye beboere kan flytte ind den 1. november 2016.

Aarhus går fra stor by til storby

Boligprojekt skærer i højden efter protester

Byggerier strider mod højhuspolitik i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier