EjendomsWatch

Rema 1000-direktør indgår millionforlig i sag om kreditorunddragelse

BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Rema 1000’s ejendomsdirektør spillede ifølge kurator en nøglerolle i forsøg på at føre penge uden om konkursboet efter den krakkede entreprenørvirksomhed Råhus Construction. Politiet er underrettet, og direktøren har indbetalt et millionbeløb til konkursboet, men afviser at udtale sig.

Et arkitekttegnet sommerhus i Østjylland er omdrejningspunktet for et aftalekompleks, der ifølge kuratellet har haft til formål at unddrage konkursboets kreditorer. | Foto: PR / Loop Architects

Tvivlsomme aftaler omkring konkursen i entreprenørvirksomheden Råhus Construction trækker tråde til dagligvarekoncernen Rema 1000’s ejendomsdirektør, Stephan Sørensen.

Det kan EjendomsWatch nu afdække i artikelserien ”Byggebosser i Aftalt Spil” om en række omstødelige og potentielt strafbare dispositioner i Råhus Construction, der gik konkurs i januar 2019 med gæld for et trecifret millionbeløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier