EjendomsWatch

Ledelsen tømte entreprenørselskab for millioner før konkurs

BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Kuratellet i konkursboet efter Råhus Construction har fundet tilgodehavender for et tocifret millionbeløb, som den tidligere ledelse angiveligt har forsøgt at unddrage kreditorerne ved at lægge over i andre selskaber.

Leverandører af byggematerialer og tjenesteydelser har krav for små 200 mio. kr. i konkursboet efter Råhus Construction. | Foto: Mads Nissen / Ritzau Scanpix

Ledelsen i entreprenørvirksomheden Råhus Construction trak aktiver ud for et tocifret millionbeløb i tiden op til konkursen i januar 2019.

Det konstaterer kuratellet i de redegørelser, der er sendt ud til konkursboets kreditorer, kan EjendomsWatch nu løfte sløret for. Det sker i tredje artikel i serien Byggebosser i Aftalt Spil, der blev lanceret tidligere på ugen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier