EjendomsWatch

Kurator stævner 2E-entreprenørs revisor for 50 millioner

BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Aarhus-revisor er stævnet af konkursboet efter krakket entreprenør, der gennem en årrække arbejdede for Aalborg-udvikleren Jesper Skovsgaards 2E Group. Årsrapporterne var misvisende, og selskabet led betydelige tab som følge heraf, lyder begrundelsen fra kurator.

Den tidligere revisor i det krakkede Råhus Construction har pådraget sig et erstatningsansvar ved at forsyne selskabets årsrapporter for 2016 og 2017 med revisorpåtegninger uden forbehold, mener kurator. | Foto: Pexels

Den tidligere revisor i Råhus Construction burde have vidst, at selskabet, der var fast entreprenør for Aalborg-udvikleren Jesper Skovsgaard, havde alvorlige økonomiske problemer i årene op til konkursen i januar 2019.

Det mener kuratellet i konkursboet, der har stævnet revisor Morten Ballum Lind Birkebæk og revisionshuset Aros Revision, hvori han er partner, for 50 mio. kr., fordi han har forsynet selskabets årsrapporter for 2016 og 2017 med revisorpåtegninger uden forbehold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier