EjendomsWatch

Krakket entreprenør byggede for ledelsen på firmaets regning og slettede sporene

BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Ledelsen i det hedengangne Råhus Construction bogførte private millionudgifter på uvedkommende projekter, lyder det fra kurator, der har underrettet politiet og anlagt en stribe retssager mod bagmændene.

Ifølge kurator udførte Råhus Construction et byggeprojekt for ca. 4,6 mio. kr. på et medlem af ledelsens private bolig i Skanderborg. Udgifterne blev efterfølgende forsøgt slettet i selskabets bogføring, lyder det. | Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Det konkursramte Råhus Construction finansierede ledelsens private byggeprojekter for millioner, mens selskabets kreditorer blev holdt hen. Efterfølgende forsøgte ledelsen at begrave beviserne i bogføringen.

Sådan lyder vurderingen fra kuratellet i Råhus Construction, der gik konkurs i januar 2019 med en trecifret milliongæld. Det kan EjendomsWatch nu fortælle i fjerde artikel i serien ”Byggebosser i Aftalt Spil”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier