EjendomsWatch

Lokal rigmand bygger 12.500 kvm bolig og kontor på Fyn

Oliemilliardæren Torben Østergaard Nielsen og dennes to døtre ejer Selfinvest, der står bag et nyt projekt i hjembyen Middelfart.

Torben Østergaard Nielsen | Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

Investeringsselskabet Selfinvest har vundet udbuddet om en 10.600 kvm grund på Trafikhavnen i Middelfart. Planen er at opføre 12.500 kvm bolig og kontor. Det skriver Licitationen på baggrund af en pressemeddelelse.

Bag selskabet står den Middelfart-bosatte mangemilliardær Torben Østergaard Nielsen, der har skabt sin formue gennem oliehandelsvirksomheden Bunker Holding, og dennes to døtre, Mia og Nina Østergaard Nielsen.

En stor del af området er lige nu optaget af bygningen "Den Blå Hal", der nu rives ned for at gøre plads til "Kabelbyen," som det nye projekt hedder.

"Med salget af 'Den Blå Hal' til Selfinvest er det første skridt taget i omdannelsen af Trafikhavnen til den nye og visionære bydel, som byrådet ønsker at skabe. Planerne for området skaber en naturlig overgang fra området omkring Turbinehallen og ind mod den nye bydel," udtaler Johannes Lundsfryd Jensen, borgmester i Middelfart Kommune, i pressemeddelelsen.

Navnestrid sender feriecenter i minus 

Medie: Oliemilliardær bygger nyt for over en halv mia. kr.

Jensens Bøfhus får nye investorer – stifter forlader livsværket 

Fynske erhvervsfolk redder Jensens Bøfhus 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier