Jensens Bøfhus får nye investorer – stifter forlader livsværket

Ifølge Avisen Danmark har otte fynske erhvervsfolk overtaget Jensens Bøfhus.  Den hidtidige ejer, Palle Skov Jensen, er nu helt ude af koncernen og forlader bestyrelsen i forbindelse med overtagelsen, skriver mediet.
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian
AF RITZAU FINANS

Otte fynske erhvervsfolk med store formuer har overtaget Jensens Bøfhus og alle tilhørende selskaber. Den hidtidige ejer, Palle Skov Jensen, er nu helt ude af koncernen og forlader bestyrelsen i forbindelse med overtagelsen, skriver Avisen Danmark.

Jensens Bøfhus har været nødlidende i flere år med store underskud, der har ædt egenkapitalen op. Men med nye ejere, ny kapitalstruktur og aftaler om finansieringen fremover går kæden en lys fremtid i møde, vurderer formanden for bestyrelsen, Torben Frigaard Rasmussen, der dog ikke er med i ejerkredsen.

De otte erhvervsfolk kom til for et år siden og ydede lån og vejledning til en turnaround, som er godt i gang med at gøre bøfkæden til en rentabel forretning. Ifølge avisens oplysninger skydes der nu frisk kapital på 25 millioner kroner ind ud over det lån på cirka 40 millioner, der blev ydet for et år siden.

Via opslag i diverse databaser kan de nye ejere identificeres til at være disse otte personer: Hans Bøgh-Sørensen, Enrico Krog Iversen, Steen Haustrup og Jørn Bonnesen, alle fra Odense, Torben Østergaard Nielsen, Middelfart, Georg Gundersen, Assens, Rene Søgaard Larsen, Frørup og Jørgen Lindegaard Hjort, Ringe, der deler sin part med Ole Pape Jensen, Odense.

Da Jensens Bøfhus-koncernen har slæbt rundt på en stor gæld, er overtagelse af gæld og nye aftaler med kreditorerne en væsentlig del af de aftaler, der ligger bag overtagelsen.

"Med den nye konsolidering og omstrukturering af ejer- og kapitalstruktur, får vi ro på bagsmækken, siger Torben Frigaard Rasmussen til Avisen Danmark.

Bøfhus-ejer sælger jagtejendom til Lars Larsen

Barfoed Group køber bøfhus-hovedsæde for tocifret millionbeløb 

Bøfkæde får 18 måneders livline fra banken

Jensens Bøfhus lukker restauranter for at vende nedgangen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også