EjendomsWatch

Medie: Oliemilliardær bygger nyt for over en halv mia. kr.

Et finanshus til mellem en halv og en hel milliard er under opbygning i Kolding. Ejendomsinvestor fra Middelfart står bag.

Torben Østergaard Nielsen. | Foto: PR

Et finanshus på ni etager til en pris på mellem en halv og en hel mia. kr. er på vej i Kolding. Det skriver Fyens Stiftstidende.

De fleste af pengene til byggeriet kommer fra milliardæren Torben Østergaard Nielsens selskab Selfinvest. Han står i forvejen bag oliehandelsfirmaet Bunker Holding.

Det kommende hus kommer til at tælle 7000 kvm, og er allerede fuldt udlejet. Sydbank bliver en af lejerne og vil optage fire etager i den kommende ejendom, fremgår det.

Udover selskabet Selfinvest er også Bjert Invest med i investeringen. Selfinvest-koncernen ejer 80 pct. af det kommende byggeri i Kolding, imens resten er ejet af Bjert Invest fra Kolding, skriver avisen videre.

"Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest," siger Torben Østergaard-Nielsen ifølge avisen.

Overfor Fyens Stiftstidende vil parterne ikke oplyse, hvor stor investeringen er i alt, men de skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om "et større trecifret millionbeløb."

Selfinvest investerer allerede i dag i ejendomme og vurderer over for avisen, at Trekantområdet vil blive stærkere med investeringen.

Torben Østergaard Nielsen var i øvrigt den 11. rigeste i Danmark i 2016 med en formue på 8,1 mia. kr. ifølge Berlingske Business.

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier