EjendomsWatch

Skive Kommune siger god for byens højeste hus

Der skal laves en lokalplan for et 11 etager højt hus i Skive, efter kommunens Teknik- og Miljøudvalg har sagt ja til et nyt boligområde, der er planlagt opført i to etaper.

En lokal entreprenør vil opføre Skives højeste hus på 11 etager. Foto: PR.

Skive Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har godkendt en plan, der indeholder byens hidtil højeste hus på 11 etager. Huset skal ligge på hjørnet af Østerbro og Brårupgade i Skive.

Det skriver Skive Folkeblad.

Arkitekter hos Skive Kommune havde ellers vurderet, at man højst bør tillade otte etager højt byggeri i området, men det var politikerne i Teknik- og Miljøudvalget ikke enige i.

"Det er flot, at vi får lov til det. Jeg håber, at det 11 etager høje hus kan blive et slags vartegn for Skive," siger Kaj Ove Madsen, lokal entreprenør og ejer af ejendommen, der indtil for et par måneder siden rummede en maskinforretning, til avisen.

Det 11 etager høje hus skal være en del af et boligområde, der skal opføres i to etaper, fremgår det.

Første etape består af 80 nye boliger ved Skive Å for at genere de omkringboende mindst muligt, hvorefter højhuset først kommer til at indgå i anden etape.

Inden Kaj Ove Madsen kan begynde at bygge boliger på sin jord i Brårupgade skal der laves en lokalplan for byggeriet, som også skal i offentlig høring.

Det kommende boligbyggeris arkitektur er endnu ikke afklaret, skriver Skive Folkeblad.

Slagterigrund ryddes og genopstår med boliger

Hver fjerde kommune får behov for færre nye boliger

Lokal ejendomsmatador vil sælge fra for et trecifret millionbeløb

Video: Bjarke Ingels står bag Skives store udviklingsplaner

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier