EjendomsWatch

Lokal ejendomsmatador vil sælge fra for et trecifret millionbeløb

Udlejeren Hans Jakobsen har sat alle sine ejendomme i Skive til salg og håber at indkassere et pænt trecifret millionbeløb.

Foto: Colourbox

Den lokale ejendomsmatador i Skive Hans Jakobsen har sat en række markante ejendomme i byen til salg til en samlet pris på 272 mio. kr., skriver TV Midtvest.

Hans Jakobsen, der blandt mange af byens ældre borgere er kendt under navnet Hydro Hans, har igennem 30 år opkøbt og renoveret en række ejendomme i området, men nu håber han at sælge ejendommene, der ifølge Danboligs beskrivelse består bygningerne af i alt 215 lejligheder og 15 erhvervslejemål.

Blandt ejendommene, der er sat til salg, er det 111 år gamle Brogården, som ifølge mediet ses som et ikon for byen blandt mange af indbyggerne. Hans Jakobsen har i de senere år stået i spidsen for en omfattende renovering af Brogården.

Frasalg af ejendomme for 700 mio. kr. skal bane vej for ny investeringsoffensiv 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier