EjendomsWatch

249 Nordhavn-lejligheder til 1,3 mia. kr. er snart udsolgt

Casa er snart i mål med salget af knap 250 projektlejligheder på Sundmolen i Nordhavn. Det seneste projekt blev sat til salg i sommer og forventes klar til indflytning i slutningen af næste år.

Copenhagen Square i Nordhavn består af 80 lejligheder. | Foto: Illustration: C.F. Møller.

Casa Group har solgt mere end 200 boliger med et samlet boligareal på over 20.000 kvm til godt 1 mia. kr., og der er snart ikke mere tilbage i Nordhavn at sælge. Det skriver Home Projektsalg, der har været mægler på Casas projekter i Nordhavn, i en pressemeddelelse.

Casa har tre projekter på Sundmolen i Nordhavn, Sundmolehusene, der blev sat til salg i 2016, Cph Porthouse, der kom på markedet i 2017 og Copenhagen Square, hvor salget gik i gang i sommeren 2018.

"Sammen har vi fra starten af 2016 solgt projektboliger for over 1 mia. kr., og vi kan snart melde udsolgt," siger Jacob Wollenberg, salgs- og marketingchef i Casa Group, i meddelelsen.

I projekteringen har der været fokus på at give køberne fleksibilitet omkring valg af materialer og indretning, end de ellers kan finde i markedet, fremgår det.

"Der er nogle rammer, og noget er låst, men det er vigtigt for de købere, vi møder, at vi kan tilbyde dem mulighed for individualitet og for at sætte sit eget præg på tingene," siger Jacob Wollenberg.

Godt 15 pct. af de i alt 249 lejligheder og rækkehuse på samlet 23.000 kvm er endnu ikke solgt eller betinget solgt, fremgår det.

Prisen på boligerne går fra knap 2 mio. kr. til over 12 mio. kr., og når alle boligerne er solgt, løber den samlede salgssum op i 1,3 mia. kr.

"Det er en meget varieret køberskare"

Det fleste købere af Casas projekter i Nordhavn er private købere, mens investorer tegner sig for 5-10 pct. af handlerne, vurderer Home.

"Det er en meget varieret køberskare, lige fra kunder sidst i tyverne over børnefamilier til pensionister, takket være et godt, varieret projekt med både mindre to-værelses lejligheder og hele spændet op til eksklusive penthouselejligheder. Det betyder, at der er noget for alle segmenter, og det betyder også, at det bliver et levende sted at bo," siger Morten Holm Møller, ejendomsmægler ved Home Projektsalg, i meddelelsen.

Et tæt samarbejde med Casa og mulighed for at vise 3D-modeller, materialer og indretning til potentielle købere, har medvirket til at få solgt boligerne, siger Lone Bøegh Henriksen, der sammen med Morten Holm Møller har været mægler på projekterne.

"For det første bygger Casa i god kvalitet og har styr på deres processer og samtidig med et godt mix af forskellige lejligheder i forskellige prislejer. Det har sikret en stor efterspørgsel, fordi der ikke entydigt er satset på én købergruppe," siger hun i meddelelsen.

De mest populære lejligheder er dem med beliggenhed direkte ud til vandet, som stort set alle er solgt, oplyser Home, men også de mindre boliger med 2-3 værelser i et fornuftigt prisleje har solgt godt.

Sundmolehusene er overdraget, og beboerne er begyndt at flytte ind, Cph Porthouse overdrages til foråret, hvor køberne flytter ind i løbet af marts 2019, og Copenhagen Square forventes at være klar til indflytning i december 2019.

Arkitema Architects har tegnet Sundmolehusene, mens Cph Porthouse og Copenhagen Square er tegnet af C.F. Møller, oplyser Home.

Københavns Nordhavn skal have Danmarks største kulturhus

Casa skal renovere 232 boliger i Aarhus

Casa henter ny topchef hos Bonava 

Nyt boligbyggeri til trecifret millionbeløb på vej i Nordhavn

Casa indgår aftale med Capman om 86 ejerlejligheder 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier