EjendomsWatch

Nyt boligprojekt på vej i Odense centrum

Efter at have modtaget 13 bud på mulige boligprojekter på en offentlig parkeringsplads, vil kommunen nu sælge grunden til lokal entreprenør.

Foto: PR-visualisering.

Et nyt boligbyggeri med lejligheder i mellem 92 og 180 kvm størrelse er på vej på Kronprinsensgade i det centrale Odense, oplyser Odense Kommune.

Gaden har i øjeblikket en mindre offentlig parkeringsplads, men her bliver der — fra midten af 2020 — etableret et nyt boligbyggeri.

Efter at have modtaget 13 bud er valget faldet på et projekt, som det lokale firma Sankt Knudsgades Tømrer og Snedkerhandel har afgivet.

"Det er virkelig positivt, at vi får aktiveret en centralt beliggende grund. Vi fik fremlagt virkelig interessante projekter, som alle ville bidrage med stor kvalitet i byudviklingen. Jeg hæfter mig også ved den store interesse, der har været fra investorside. Det viser tydeligt, at nærheden til letbanen og city er attraktiv for mange, og det skal vi være yderst tilfredse med," siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V) i meddelelsen.

Projektet indeholder udover lejlighederne også et enkelt erhvervslejemål i stueetagen.

Den nuværende parkeringsplads rummer 58 offentlige pladser, som forsvinder med byggeriet. Forinden har området dog fået tilført langt flere parkeringspladser med åbningen af den sydlige parkeringskælder under Thomas B. Thriges Gade, skriver kommunen.

Byggeriet kan begynde i midten af 2020, når Odense Letbane er færdigetableret i området. Forinden skal der udarbejdes og vedtages en ny lokalplan for området, fremgår det.

Rapport: Shoppingcenter vil give mere butiksdød i Odense

Odense vil give almene boliger ansigtsløft til 430 mio. kr.

Barfoed har første etape af nyt bykvarter i Odense klar

Züblin lander ordre i Odense til en værdi af 350 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier