EjendomsWatch

Mæglerkæde ansætter ny industrichef i Aarhus

EDC Erhverv Poul Erik Bech forfremmer 24-årig til stillingen, hvor forgængeren stoppede efter et år på posten.

Mads Bjerrum Christensen, industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

Mads Bjerrum Christensen er ny industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Den 24-årige får dermed ansvaret for salg og udlejning af industriejendomme i Aarhus, lyder det i en pressemeddelelse.

"Efter Mads Bjerrum Christensen startede i firmaet for snart tre år siden, er det gået stærkt. Han er en af de personer, der sætter sig enormt meget ind i tingene, forstår at udfordre kunderne og vigtigst af alt – så tør han tage et stort ansvar. Derfor er det med ro i maven, at vi har overladt industrisegmentet til ham," siger Søren Leth Pedersen, regionsdirektør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Mads Bjerrum Christensen startede som trainee i Holstebro og har siden arbejdet godt to år som erhvervsmægler inden for industrisegmentet i netop Aarhus. Han mener, at han skal stå i spidsen for et marked i udvikling.

"Tomgangen på industriejendomme er rekordlav, og vi har et stigende antal kunder, der søger lager-, produktion og logistikproduktionsejendomme. Folk spørger mig ofte, hvorfor der så står så mange ledige ejendomme alligevel. Men udfordringen er, at i takt med den stigende efterspørgsel for industriejendomme, stiller virksomhederne større og større krav til deres nye lejemål eller ejendom, og derfor vælger mange at bygge nyt," siger Mads Bjerrum Christensen i meddelelsen.

Udmeldingen kommer et par uger efter, at industrichef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, Søren Østergaard, fratrådte sin stilling efter er år på posten.

Industrichef stopper hos erhvervsmægler efter et år

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier