EjendomsWatch

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Til kontoret i København er hyret tidligere selvstændig konsulent.

57-årige Kim Ritzau er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International, hvor han fortrinsvist skal arbejde med kontorsegmentet, oplyser Colliers.

Kim Ritzau, der er cand.merc., har tidligere arbejdet som erhvervsmægler hos erhvervsmæglervirksomheden Thor Stevnss og har salgs- og ledererfaring fra forskellige brancher. Gennem 17 år har Kim Ritzau drevet eget konsulentfirma i 17 år, hvor han sideløbende har arbejdet med salg og udlejning af erhvervsejendomme, fremgår det.

"Kims erfaring og kompetencer gør ham meget velegnet til rollen som erhvervsmægler hos Colliers. Hans baggrund som både erhvervsmægler og managementkonsulent er ideel til den rolle, en professionel erhvervsmægler har. Det handler om både at kunne forstå kundens forretning, rådgive og sælge,” siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers.

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Colliers opruster i Trekantsområdet

Colliers udvider direktionen

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier