EjendomsWatch

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Til kontoret i København er hyret tidligere selvstændig konsulent.

Foto: PR

57-årige Kim Ritzau er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International, hvor han fortrinsvist skal arbejde med kontorsegmentet, oplyser Colliers.

Kim Ritzau, der er cand.merc., har tidligere arbejdet som erhvervsmægler hos erhvervsmæglervirksomheden Thor Stevnss og har salgs- og ledererfaring fra forskellige brancher. Gennem 17 år har Kim Ritzau drevet eget konsulentfirma i 17 år, hvor han sideløbende har arbejdet med salg og udlejning af erhvervsejendomme, fremgår det.

"Kims erfaring og kompetencer gør ham meget velegnet til rollen som erhvervsmægler hos Colliers. Hans baggrund som både erhvervsmægler og managementkonsulent er ideel til den rolle, en professionel erhvervsmægler har. Det handler om både at kunne forstå kundens forretning, rådgive og sælge,” siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers.

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Colliers opruster i Trekantsområdet

Colliers udvider direktionen 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier