EjendomsWatch

Colliers opruster med endnu en erhvervsmægler

Til kontoret i København er hyret tidligere selvstændig konsulent.

Foto: PR

57-årige Kim Ritzau er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International, hvor han fortrinsvist skal arbejde med kontorsegmentet, oplyser Colliers.

Kim Ritzau, der er cand.merc., har tidligere arbejdet som erhvervsmægler hos erhvervsmæglervirksomheden Thor Stevnss og har salgs- og ledererfaring fra forskellige brancher. Gennem 17 år har Kim Ritzau drevet eget konsulentfirma i 17 år, hvor han sideløbende har arbejdet med salg og udlejning af erhvervsejendomme, fremgår det.

"Kims erfaring og kompetencer gør ham meget velegnet til rollen som erhvervsmægler hos Colliers. Hans baggrund som både erhvervsmægler og managementkonsulent er ideel til den rolle, en professionel erhvervsmægler har. Det handler om både at kunne forstå kundens forretning, rådgive og sælge,” siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers.

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Colliers opruster i Trekantsområdet

Colliers udvider direktionen 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier