EjendomsWatch

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Voksende efterspørgsel fra klienter giver ny afdeling fra november. Gammel kending er hentet ind til at lede den nye satsning.

Partnere i Gangsted Advokatfirma. Fra venstre: Søren Sloth, Thomas Ulrik, Lasse Thore Stjernholm Detlevsen og Mads Roikjer.

Gangsted Advokatfirma skruer op for aktiviteterne inden for entrepriseret og har fra november ansat Frederik Keun-Rasmussen til at lede det nye forretningsområde, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Gangsted Advokatfirma oplever en øget tilgang af sager inden for entrepriseret for såvel danske som udenlandske klienter. Frederik Keun-Rasmussen er oprindeligt uddannet hos Gangsted Advokatfirma og har efterfølgende i en årrække arbejdet med entrepriseret, udbudsret, strategisk udvikling og ledelse i henholdsvis Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

"Frederik er således velfunderet inden for ejendomsretten generelt, og hans strategiske fokus har medført, at han har været en central bidragsyder til Københavns Kommunes udvikling af strategiske partnerskaber, der tager hånd om byggebranchens klassiske produktivitetsudfordringer," siger Thomas Ulrik, ledende partner, i meddelelsen.

I maj sagde det 107 år gamle advokatfirma Gangsted-Rasmussen farvel til medejer og fjerde generation af stifterfamilien, Christian Gangsted-Rasmussen, der startede sit eget selskab. I samme ombæring skiftede selskabet navn til Gangsted Advokatfirma.

Fjerde generation forlader 107 år gammelt advokatfirma

Ejendomsadvokater i strid om 107-årigt firmanavn

Ny chefjurist i Freja Ejendomme: "Vores handler skal håndteres optimalt"

 

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier