EjendomsWatch

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Voksende efterspørgsel fra klienter giver ny afdeling fra november. Gammel kending er hentet ind til at lede den nye satsning.

Partnere i Gangsted Advokatfirma. Fra venstre: Søren Sloth, Thomas Ulrik, Lasse Thore Stjernholm Detlevsen og Mads Roikjer. | Foto: PR

Gangsted Advokatfirma skruer op for aktiviteterne inden for entrepriseret og har fra november ansat Frederik Keun-Rasmussen til at lede det nye forretningsområde, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Gangsted Advokatfirma oplever en øget tilgang af sager inden for entrepriseret for såvel danske som udenlandske klienter. Frederik Keun-Rasmussen er oprindeligt uddannet hos Gangsted Advokatfirma og har efterfølgende i en årrække arbejdet med entrepriseret, udbudsret, strategisk udvikling og ledelse i henholdsvis Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

"Frederik er således velfunderet inden for ejendomsretten generelt, og hans strategiske fokus har medført, at han har været en central bidragsyder til Københavns Kommunes udvikling af strategiske partnerskaber, der tager hånd om byggebranchens klassiske produktivitetsudfordringer," siger Thomas Ulrik, ledende partner, i meddelelsen.

I maj sagde det 107 år gamle advokatfirma Gangsted-Rasmussen farvel til medejer og fjerde generation af stifterfamilien, Christian Gangsted-Rasmussen, der startede sit eget selskab. I samme ombæring skiftede selskabet navn til Gangsted Advokatfirma.

Fjerde generation forlader 107 år gammelt advokatfirma

Ejendomsadvokater i strid om 107-årigt firmanavn

Ny chefjurist i Freja Ejendomme: "Vores handler skal håndteres optimalt"

 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier