EjendomsWatch

Gangsted Advokatfirma ruller nyt forretningsområde ud

Voksende efterspørgsel fra klienter giver ny afdeling fra november. Gammel kending er hentet ind til at lede den nye satsning.

Partnere i Gangsted Advokatfirma. Fra venstre: Søren Sloth, Thomas Ulrik, Lasse Thore Stjernholm Detlevsen og Mads Roikjer. | Foto: PR

Gangsted Advokatfirma skruer op for aktiviteterne inden for entrepriseret og har fra november ansat Frederik Keun-Rasmussen til at lede det nye forretningsområde, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Gangsted Advokatfirma oplever en øget tilgang af sager inden for entrepriseret for såvel danske som udenlandske klienter. Frederik Keun-Rasmussen er oprindeligt uddannet hos Gangsted Advokatfirma og har efterfølgende i en årrække arbejdet med entrepriseret, udbudsret, strategisk udvikling og ledelse i henholdsvis Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

"Frederik er således velfunderet inden for ejendomsretten generelt, og hans strategiske fokus har medført, at han har været en central bidragsyder til Københavns Kommunes udvikling af strategiske partnerskaber, der tager hånd om byggebranchens klassiske produktivitetsudfordringer," siger Thomas Ulrik, ledende partner, i meddelelsen.

I maj sagde det 107 år gamle advokatfirma Gangsted-Rasmussen farvel til medejer og fjerde generation af stifterfamilien, Christian Gangsted-Rasmussen, der startede sit eget selskab. I samme ombæring skiftede selskabet navn til Gangsted Advokatfirma.

Fjerde generation forlader 107 år gammelt advokatfirma

Ejendomsadvokater i strid om 107-årigt firmanavn

Ny chefjurist i Freja Ejendomme: "Vores handler skal håndteres optimalt"

 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier