EjendomsWatch

Topchef fratræder hos børsnoteret ejendomsselskab

Adm. direktør hos Blue Vision træder tilbage af personlige årsager, men ledelsen håber på, at han vender tilbage. Bestyrelsesformand overtager tøjlerne midlertidigt.

Henning Borg er fratrådt som adm. direktør for Blue Vision.

Henning Borg træder tilbage som adm. direktør for Blue Vision, skriver det lille børsnoterede ejendomsselskab i en meddelelse. Det sker ifølge selskabet "grundet akutte personlige omstændigheder".

Endvidere håber bestyrelsen, at Henning Borg snarest kommer tilbage som adm. direktør. Indtil da er bestyrelsesformand Niels Troen midlertidigt konstitueret som adm. direktør, mens bestyrelsesmedlem Claus Abildstrøm er midlertidig bestyrelsesformand.

Det fremgår også af meddelelsen, at Blue Visions planer med selskabets eneste aktiv, der er en grund og et projekt på portugisiske Madeira, "forbliver absolut uændrede".

Børsnoteret ejendomsselskab sigter mod sjældent plus med frasalg

Tre cityejendomme i København får ny ejer

Ejer strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier