EjendomsWatch

Topchef fratræder hos børsnoteret ejendomsselskab

Adm. direktør hos Blue Vision træder tilbage af personlige årsager, men ledelsen håber på, at han vender tilbage. Bestyrelsesformand overtager tøjlerne midlertidigt.

Henning Borg er fratrådt som adm. direktør for Blue Vision. | Foto: PR

Henning Borg træder tilbage som adm. direktør for Blue Vision, skriver det lille børsnoterede ejendomsselskab i en meddelelse. Det sker ifølge selskabet "grundet akutte personlige omstændigheder".

Endvidere håber bestyrelsen, at Henning Borg snarest kommer tilbage som adm. direktør. Indtil da er bestyrelsesformand Niels Troen midlertidigt konstitueret som adm. direktør, mens bestyrelsesmedlem Claus Abildstrøm er midlertidig bestyrelsesformand.

Det fremgår også af meddelelsen, at Blue Visions planer med selskabets eneste aktiv, der er en grund og et projekt på portugisiske Madeira, "forbliver absolut uændrede".

Børsnoteret ejendomsselskab sigter mod sjældent plus med frasalg

Tre cityejendomme i København får ny ejer

Ejer strammer grebet om børsnoteret ejendomsselskab

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier