EjendomsWatch

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Tidligere kok og salgsdirektør, der også har erfaring fra Danbolig Erhverv, er seneste oprustning.

Foto: PR

46-årige cand.comm. Thomas Reinhold er 1. oktober tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International i København, oplyser Colliers.

Han får ansvar for retailsegmentet og skal rådgive personer, der vil etablere restaurant og søger rådgivning om beliggenhed, fremgår det.

En måske ikke helt dårlig kombination, da Thomas Reinhold har været daglig leder og kok på Restaurant Aroma i København og også har været med til at løbe endnu en restaurant i gang.

"Det er ikke hver dag, jeg finder en erhvervsmægler med så meget hands-on-erfaring med det segment, han fortrinsvis skal arbejde med, så jeg er meget tilfreds med denne ansættelse. Thomas' store erfaring vil skabe værdi for vores kunder, fordi han kan yde en udvidet rådgivning både til investorer, developere og til restauratører," siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers, i en meddelelse.

Thomas Reinhold kommer fra en stilling som indkøbsansvarlig hos vinimportøren Uvato og har tidligere arbejdet med udlejning, vurdering og projektsalg hos Living Homes og Danbolig Erhverv, fremgår det.

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Erhvervsmægler i millionsatsning på udlejning via big data

Colliers opruster i Trekantsområdet 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier