EjendomsWatch

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Tidligere kok og salgsdirektør, der også har erfaring fra Danbolig Erhverv, er seneste oprustning.

46-årige cand.comm. Thomas Reinhold er 1. oktober tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International i København, oplyser Colliers.

Han får ansvar for retailsegmentet og skal rådgive personer, der vil etablere restaurant og søger rådgivning om beliggenhed, fremgår det.

En måske ikke helt dårlig kombination, da Thomas Reinhold har været daglig leder og kok på Restaurant Aroma i København og også har været med til at løbe endnu en restaurant i gang.

"Det er ikke hver dag, jeg finder en erhvervsmægler med så meget hands-on-erfaring med det segment, han fortrinsvis skal arbejde med, så jeg er meget tilfreds med denne ansættelse. Thomas' store erfaring vil skabe værdi for vores kunder, fordi han kan yde en udvidet rådgivning både til investorer, developere og til restauratører," siger Peter Lassen, direktør (COO) og partner hos Colliers, i en meddelelse.

Thomas Reinhold kommer fra en stilling som indkøbsansvarlig hos vinimportøren Uvato og har tidligere arbejdet med udlejning, vurdering og projektsalg hos Living Homes og Danbolig Erhverv, fremgår det.

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Erhvervsmægler i millionsatsning på udlejning via big data

Colliers opruster i Trekantsområdet

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier